Dying Light 2 - újabb bemutatót kaptunk

  • Írta: szlav
  • 2021. július 2.
  • Videó
Link másolása
Menetrend szerint futott be a Techland következő Dying 2 Know-adása, amelyben a fejlesztők a Dying Light 2: Stay Human részleteiről mesélnek. Természetesen érkezett egy kiadós gameplay is, nekünk pedig még mindig áll a hátunkon a szőr.

A Techland nem fogta vissza magát a tegnap esti adás során, hiszen majd' félórán keresztül ecsetelték a zombis akció-horrorjáték félelmetes szörnyetegeit. Az első részben megismert élőholtak sorához számos új speciális zombi csatlakozik majd - ilyenek például a Sleeping Beauty névre keresztelt fajzatok, akikről, be kell vallanunk, először nem Csipkerózsika jutott az eszünkbe.

Ahogy azt a műsor gameplay-szekciójában is láthattuk, a Dying Light 2 főszereplője, Aiden sem ússza meg a fertőzést, épp ezért szüksége lesz a biomarker nevű okos kis szerkezetre, amely jelzi, ha a viselője közel jár az átalakuláshoz. Ezt az apró kütyüt kell majd felkutatnunk a játék során a helyi kórházban, az ottani túra azonban nem a szívbajosoknak való.

Az új zombik bemutatója és az animációs csapat prezentációja mellett a Techland bejelentette a Banshee: I Am the Cure érkezését is. A Dynamite Entertainment jóvoltából készülő képregény a Dying Light 2 előzményeit meséli majd el, a jó hír pedig az, hogy ingyenesen letölthetjük a füzet digitális változatát a Techland weboldaláról.

A Dying Light 2: Stay Human december 7-én érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

1.
1.
Viktor_The_Best
Ez a no nagyon szexi volt a musorban amugy hmmm. A jatek dobozkepe viszont nagyon nem tetszik!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...