Túlélőmóddal erősít a Streets of Rage 4

  • Írta: gorien
  • 2021. július 2.
  • Letöltés
Link másolása
A Streets of Rage Mr. X Nightmare névre hallgató kiegészítője júliusban fut be, de nem csak karakterekkel gazdagítja a verekedős játékot. A végtelen bunyó kedvelői egy vadonatúj túlélőmódnak is örülhetnek.

A DotEmu közel harminc év után feltámasztotta a Streets of Rage-szériát, a Streets of Rage 4 pedig méltó volt az örökségéhez. Mr. X Nightmare címmel kiegészítőt is ígértek hozzá, ami július 15-én fut be, és hoz magával három új játszható karaktert: Estel Aguirre-t, Max Thundert és Shivát.

Azonban nemcsak ennyi újdonságot ígér a kiegészítő. Akik nem félnek az egyre nehezedő kihívásoktól, azok az új túlélőmódban is próbára tehetik majd az öklüket. Ahogy az új előzetes is illusztrálja, minden legyőzött hullám után véletlenszerű bónuszokból választhatunk, így két menet sosem lesz teljesen ugyanolyan, de az előrehaladással új mozdulatokat is feloldunk a bunyósainkhoz. Ha valaki kevésbé szereti kitenni magát a szerencse kénye-kedvének, az minden héten előre meghatározott kihívásoknak is nekieshet.

A Streets of Rage 4 PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre jelent meg.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...