A Titanfall miatt hackelték meg az Apex Legendset

  • Írta: gorien
  • 2021. július 5.
  • Hír
Link másolása
Évek óta hackerektől szenved a Titanfall, ami már-már a játszhatatlanság szélére sodorja a játékot. A rajongók szerint az EA és a Respawn nem tesz eleget az ügy érdekében, ezért figyelemfelhívásként meghackelték az Apex Legendset.

A Respawn Entertainment 2014-ben előállt a Titanfall-lal, és még ha különösebben nagyot nem is durrant, hűséges rajongótábort gyűjtött magának – olyat, ami hadba is vonulna érte. A meches lövölde és annak folytatása ugyanis hosszú idő óta bajosan, vagy egyáltalán nem játszható a hackerek és a DDOS-támadások miatt.

A rajongók szerint a fejlesztők nem tesznek eleget azért, hogy ezt helyrehozzák. Hogy erőteljesebben felhívják a figyelmet a problémára, a minap az Apex Legends esett hackelés áldozatául: több platformon is csak a SaveTheTitanfall feliratú playlistet találják a battle royale-játékosok.

A playlist és a játékosokat fogadó üzenet egy weboldalra vezet, ahol azt kérik, mindenki emelje fel a szavát a Titanfall-játékokért. Az oldal állítja, hogy az EA és a Respawn szándékosan nem tesz semmit, azzal pedig, hogy figyelmeztetés nélkül továbbra is árusítják a játékokat, visszaélnek a vásárlók bizalmával.

A Respawn hivatalosan is jelezte, hogy tudatában van az Apex Legendset ért támadásnak, azóta pedig el is hárították azt.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...