Három új Colin McRae: DIRT trailer

  • Írta: tjames
  • 2007. május 3.
  • Hír
Link másolása
Újabb videók érkeztek a Colin McRae: DIRT-ből. A mozgóképek tanúsága szerint vannak még hibák a játékban, de messze még a kiadás napja!
Újabb videók érkeztek a Colin McRae: DIRT-ből. A mozgóképek tanúsága szerint vannak még hibák a játékban, de messze még a kiadás napja!


Ilyen apró hiba például, hogy a visszajátszásban nem porzik az út, és nem törik a kaszni sem. Mindenesetre ez az egyik általam leginkább várt game (gondolom sokan vannak így vele), így nagyon örülök ezeknek az anyagoknak. És most következzen a három új videó - öveket bekötni!



8.
8.
FeSo
Ez a DIRT kitűnőnek ígérkezik bár én is Richard Burns Rally párti vagyok. Annál jobb rally szimulátorral én még nem találkoztam...a grafika is megfelelő.

7.
7.
nimat16
a játék gyönyörű ez kétségltelen.a fizika az autók törésénél fantasztikus,viszont az autó viselkedésénél már korántsem brillírozik.Hát igen aki élethűséget akar vegyen forza 2-t.Legalább ilye nszép és az igazi szimulátor.Persze anna meg semmi köze a Rally-hoz.úgyhogy a rally szerelemseinek marad egy hihetetlen gyünyürű de sajna nem túl élethű játék.(viszont gondoljaok bele hogy ezzel a grafikus mototrral készül az Operation Flashpoint 2!!!)
6.
6.
LnB
az 1. videóba senki nem vette észre , hogy murván olyan fékcsikorgás van 1 szer mint ha aszfalton fékezne :D lehet nem egyszer van de nekem csak 1 tünt fel.
5.
5.
fojesz
SOPRANO: Valószínűleg az X360-on. Legalábbis a képek nagy része ebből a változatból származik, így ezért feltételezem.



Egyébként a játék tényleg szép, de a replay valami rettentően béna. :S
4.
4.
Waczkor
Egyetértek gamezzal.A grafot leszámítva naon olyan,mint a régebbi Colinok.Irányítás gáz(ahogy a videókból leszűrtem),télleg nincs rendes "útfekvés",így nem fordul a valóságban egy autó.De azért remélem élvezhető lesz...
3.
3.
majoros25
Hát most kitettek magukért nagyon szép munka de vannak néhól bakik amikor messziről nézzük az autót a kerekénél nem csapja a sárt de közelről pedig látjuk ezt , nah mindegy a vezetés is jó volt ez lehet azon is múlik hogy ki jácott a gameval de tényleg jó lett a játék kiváncsi vagyok rá és várom !!!
2.
2.
LnB
hát sztem q***a szép :D, persze az irányítás/fizika is sokat számít, de a colin részek nem szoktak annyira borzalmasak lenni. a 2. videon a hdr kicsit megfogja a gépet amin töljék. és pozitívum az is hogy aki játszik az előző videók óta megtanulta irányítani a kocsit, nem töri rommá :D
1.
1.
Kolipoki
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...