Rekordokat döntöget a Dead by Daylight

  • Írta: szlav
  • 2021. július 5.
  • Hír
Link másolása
Valószínűleg a Behaviour Interactive csapata sem gondolta volna, hogy az aszimmetrikus online horrorjátékuk öt évvel a premierje után is ennyire népszerű lesz. PC-n több mint 100 ezer játékos kergette egyszerre egymást a napokban.

Mozgalmas heteket tud maga mögött a Dead by Daylight, hiszen amellett, hogy nemrég élesedett a Resident Evil-crossover, a horrorjáték épp most ünnepli az ötödik születésnapját is. Bizony, korosodik már a Behaviour Interactive nagy sikerjátéka, de ez korántsem jelenti azt, hogy az online lobbik kezdenének kiüresedni, sőt!

A SteamDB statisztikái szerint június 30-án több mint 105 ezer játékos menekült a gyilkosok elől (vagy kergette a szerencsétlen túlélőket), kizárólag Steamen, ezzel megdöntve az egy időben játszó felhasználók mindenkori rekordját. Nem semmi ez öt év után, s habár nyilvánvaló, hogy a két egymás mellett futó esemény és a játék jelenlegi akciós ára nélkül ez a rekord nem jöhetett volna össze, mégis emelhetjük a kalapunkat a fejlesztők előtt - így kell egy online játékot életben tartani!

4.
4.
coderman
Sose ertettem mi az elvezetes ebben a jatekban, kb semmi eszkozod nincs hogy visszavagj a monsternek, max ugyesen elmenekulhetsz...
3.
3.
Stark666
Most már szerencsère van cross play ps4-en szóval nem kell 1 órákat várni . Csak kár hogy mióta betették a resi dlct azóta nem lehet játszani vele. Hetek óta fps droppok + lagg :D Bár nem meglepő . A fejlesztők nem nagyon foglalkoznak vele . Bezzeg a drága skineket gyártják egymás után.
1.
1.
shatterhand
Ps4re egyszer leszedtem. Kutya se jatszott vele:(((
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...