Íme, a Tales of Arise nyitánya

  • Írta: szlav
  • 2021. július 5.
  • Videó
Link másolása
Szeptemberben újabb epizóddal tér vissza a Tales-sorozat, és mint minden tisztességes japán szerepjáték, a Tales of Arise sem maradhatott vagány animés intró nélkül.

Ha kedvelitek a japán szerepjátékokat, akkor mindenképpen tartsátok rajta a szemeteket a Tales of Arise-on! Gorien kollégánk már futott egy alapos próbakört a játékkal, a verdikt pedig az, hogy elég ígéretes anyagról van szó - mást nem is várnánk egy új Tales-játéktól. És hogy tovább hangolódhassunk a lassan, de biztosan érkező premierre, a Bandai Namco most meglepett minket egy zenés intróval, amelyet az Ufotable animációs stúdiója dobott össze. Ezek után akár egy komplett anime is jöhetne a játék mellé! A videó alatt egyébként a Kankaku Piero Hibana című száma hallható.

Természetesen nem ez az első eset, hogy egy Tales-játék egy hasonszőrű videóval indít. A széria hivatalos YouTube-csatornájára felkerült egy összeállítás a korábbi intrókból is:

És ha már ennyire belelendültünk, nem hagyhatjuk ki a legfrissebb gameplay-felvételeket sem, amelyek a PlayStation Japan csatornáján láttak napvilágot az imént.

A Tales of Arise szeptember 10-én jelenik meg PC-n, PlayStation 4-en és 5-ön, valamint Xbox One-on és Series X/S-en.

1.
1.
Shao Kahn
De messze még a szeptember......
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...