Tales of Arise PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Új epizóddal jelentkezik a Tales-sorozat.
Típus:

Tales of Arise próbakör

A Tales of Arise a legújabb epizód a Tales-játékok sorában, amely egyszerre igyekszik idézni a régit és előrelépni az új irányába. Lehetőségünk nyílt rá, hogy egy bemutatópéldány segítségével tegyünk próbát ezzel az ősszel érkező címmel.

E3 2021: Gameplay előzetesen a Tales of Arise

A Tales-széria következő darabja, a Tales of Arise idén esedékes, ennek megfelelően pedig elkezdett felpörögni a marketing is. A játék Summer Game Fest nyitóceremóniáján is képviseltette magát.

Dátumot kapott a Tales of Arise

A Bandai Namco nemrég megígérte, hogy hamarosan többet is megtudunk majd a Tales of Arise kapcsán, és tartotta is magát ehhez: a minap egy nagy adag látnivaló kíséretében pontosították a platformlistát, és kitűzték a premier dátumát is.

Újra hallatott magáról a Tales of Arise

Hosszú szünet után újra hallatott magáról a Tales of Arise, egyúttal a készítők megígérték nekünk, hogy tavasszal több konkrétumot is megtudunk a sorozat következő felvonásáról.

E3 2019: A Tales of Arise is lebukott

A Bandai Namcónak nincs szerencséje ezen az E3-on, zsinórban három meglepetésbejelentése szivárgott ki idő előtt: az új Tales of-játékról néhány screenshot is kikerült az internetre.