Tales of Arise PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Új epizóddal jelentkezik a Tales-sorozat.
Típus:

Remekül teljesít a Tales of Arise

A Bandai Namco tájékoztatása szerint eddig nagyon sikeres napokat tudhat maga mögött az alig egy hete megjelent Tales of Arise. A sorozat új felvonása ugyanis máris elérte az egymilliós álomhatárt.

Brit toplista: az élen kezdett az új WarioWare

Noha nagyon sok újonc érkezett a múlt héten, a játékeladások nem pörögtek valami jól, így az új WarioWare-nek sem kellett különösebben megerőltetnie magát ahhoz, hogy a brit toplista élén végezzen.

Áttekintő előzetesen a Tales of Arise

Néhány nap választ el már csak minket a Tales-széria legújabb részének bemutatkozásától. Ennek tiszteletére egy ötperces videóban veszi át velünk a Bandai Namco mindazt, amit a Tales of Arise-ról tudni érdemes.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Masszív játékdömpinggel folytatjuk a szeptembert, egyetlen platformon sem maradunk újdonságok nélkül az elkövetkező napokban. Lássuk a szokásos listás összefoglalónkat!

Konzolos demót kap hamarosan a Tales of Arise

Szeptemberben új résszel tér vissza a Tales-széria, ám a konzollal rendelkező rajongóknak nem kell addig várniuk, hogy belekóstolhassanak: már a jövő héten tehetnek egy próbát a Tales of Arise-zal egy demó keretében.

Íme, a Tales of Arise nyitánya

Szeptemberben újabb epizóddal tér vissza a Tales-sorozat, és mint minden tisztességes japán szerepjáték, a Tales of Arise sem maradhatott vagány animés intró nélkül.

Tales of Arise próbakör

A Tales of Arise a legújabb epizód a Tales-játékok sorában, amely egyszerre igyekszik idézni a régit és előrelépni az új irányába. Lehetőségünk nyílt rá, hogy egy bemutatópéldány segítségével tegyünk próbát ezzel az ősszel érkező címmel.

E3 2021: Gameplay előzetesen a Tales of Arise

A Tales-széria következő darabja, a Tales of Arise idén esedékes, ennek megfelelően pedig elkezdett felpörögni a marketing is. A játék Summer Game Fest nyitóceremóniáján is képviseltette magát.

Dátumot kapott a Tales of Arise

A Bandai Namco nemrég megígérte, hogy hamarosan többet is megtudunk majd a Tales of Arise kapcsán, és tartotta is magát ehhez: a minap egy nagy adag látnivaló kíséretében pontosították a platformlistát, és kitűzték a premier dátumát is.

Újra hallatott magáról a Tales of Arise

Hosszú szünet után újra hallatott magáról a Tales of Arise, egyúttal a készítők megígérték nekünk, hogy tavasszal több konkrétumot is megtudunk a sorozat következő felvonásáról.