Red Dead Online - mit ígér a Blood Money?

  • Írta: szlav
  • 2021. július 7.
  • Letöltés
Link másolása
Sajnos csak ritkán állítunk ilyet, de most úgy tűnik, valóban érdemes lesz visszanézni a Red Dead Online világába. A Blood Money névre keresztelt frissítés alaposan felbolygatja a vadnyugat alvilágát.

A Rockstar bemutatta a Red Dead Online következő nagy frissítését. A Blood Money Saint Denis városába tereli majd a virtuális cowboyokat, ahol kétféle új küldetéstípus vár majd rájuk - mindkettő szigorúan a törvény kétségbevonható oldalán. A csupán Crimes címen futó missziókat egyedül vagy csapatosan is elvállalhatjuk, a feladatunk pedig állhat postakocsik kifosztásából, emberrablásból vagy agresszív adóssággyűjtésből - csupa hétköznapi melók.

Az említett tennivalóink után egy új valutát, úgynevezett Capitale-t szerezhetünk, amely segítségével hozzáférhetünk a következő adag új küldetéshez. Az Opportunities már valamivel nagyobb falat lesz, amit az is bizonyít, hogy Guido Martelli személyesen bérel majd fel minket a feladatra. Itt már alaposan felbolygathatjuk a vadnyugat rendjét, hiszen az első ilyen sztoriközpontú misszió során egy rivális politikust kell majd jobb belátásra bírnunk (vagy eltenni őt láb alól).

A Blood Money frissítése július 13-án érkezik a Red Dead Online világába, a PC-sek pedig duplán jól járnak, hiszen ezen a napon kapja meg a Red Dead Online és a Red Dead Redemption II a DLSS-támogatást.

1.
1.
Gerzson95
Dlss helyett jobban örülnék egy olyan javító patchnek,aminek köszönhetően nem crashel az asztalra fél óra után a program..... :/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...