Launch traileren a Fallout 76: Steel Reign

  • Írta: Baloo
  • 2021. július 8.
  • Videó
Link másolása
Hamarosan véget ér a Steel Dawn kiegészítőben elindult Brotherhood of Steel-küldetéssorozat, hiszen tegnap befutott a Fallout 76 legújabb DLC-je, a Steel Reign, ami megkapta az ilyenkor szokásos kedvcsináló előzetesét is.

Utoljára június közepén hallottunk a Fallout 76 legújabb kiegészítőjéről, a Steel Reignről, amiről már akkor ismeretes volt, hogy pontot tesz majd a Steel Dawn DLC-ben elindított Brotherhood of Steel-történet végére. Nos, tegnap végre elérkezett a nagy nap, befutott a kiegészítő, és vele együtt annak utolsó előzetese is:

Akárcsak az expanzió első felvonása, a Steel Reign is ingyenesen elérhető az alapjáték tulajdonosainak PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on, de természetesen a visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően játszható PlayStation 5-ön és Xbox Series X/S-en is.

A rajongók örömére jövőre sem maradunk Fallout 76-tartalmak nélkül, hiszen valamikor 2022 folyamán érkezik a The Pitt fantázianevet viselő Expedition-küldetés, ami az Appalachián kívülre kalauzolja majd a felfedezésre vágyó vault dwellereket.

8.
8.
godach
#7: Köszönöm Szépen, húzom is lefelé :D
7.
7.
Cole
+ elég gyakran van akcióban, 10-15 euró környékén, kulcsos oldalakon még olcsóbban is talán, nem azokkal kell törődni akik fikázzák, sokat javult az eleje óta.
Ha az előző Falloutakkal nem volt problémád a bugok miatt akkor ezt is simán bírni fogod, nem bugosabb, ha még akarsz egy kicsit a Fallout hangulatból és világából szerintem mindenképp érdemes tennie mindenkinek egy próbát vele egy akció folyamán.
6.
6.
Cole
#4: Vannak, különböző frakciókhoz is lehet már csatlakozni.
Én a legtöbbet egyedül toltam, szerintem teljesen jó.
5.
5.
#3: Wow, ez benne van GP-ben? Cool, akkor most rögtön nem próbálom ki soha a zéletben :)
4.
4.
godach
#2: Botok, npc-k vannak? Élvezhető egyedül?
3.
3.
Ooorky
#2: Múlt hónapban láttam egy elemzés róla ~300 bálna tartja el a "játékot", a többi néhány ezer játékos erőteljesen fluktuál, főleg GamePass miatt próbálják ki egyesek.
2.
2.
Cole
#1: Folyamatosan kapja a kontentet, meglepődnél de nem is kevesen játszanak vele. A motorból adódó hibákat nem nagyon lehet kiküszöbölni, de eléggé ki lett már kupálva. Nem bugosabb mint bármelyik Fallout.
1.
1.
simi
hogy van még életben ez a játék?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...