Mindössze egy-két ember üzemelteti a Titanfallt

  • Írta: fojesz
  • 2021. július 12.
  • Hír
Hiába a hűséges rajongótábor, a Titanfall-játékok multija a játszhatatlanság határán egyensúlyozik. Mindez nem meglepő: a csapat közösségi menedzsere szerint mindössze egy-két ember üzemelteti a Respawn korábbi fejlesztéseit.

Nemrég számoltunk be róla, hogy "nemes ügy" miatt hackelték meg az Apex Legendset: a támadók arra szerették volna felhívni a figyelmet, hogy a Titanfall-játékok játszhatatlan állapotban vannak, hemzsegnek a biztonsági résektől, és folyamatosan DDoS-olják őket - mindezt a support teljes hiánya miatt.

Noha az Apex Legendsben gyorsan helyreállt a rend, a Titanfall esetében nem történt semmi előrelépés, de ez nem olyan meglepő: az MP1st szúrta ki Jason Garza, a Respawn közösségi menedzserének videóját, amelyben arról beszél, hogy bár a Titanfall-rajongók sincsenek elfelejtve, és továbbra is dolgoznak a játékokon, jelenleg ezt mindössze egy-két ember csinálja a csapatnál. Mivel mindenki más az Apex Legendsre van ráállítva, ezért lényegesen lassabban haladnak a dolgok a Respawn korábbi lövöldéinél.

4.
Fanboi
#2: Mivel? Jött a Tfall 1 ami full multi volt. Majs a 2 ami a single-re tette a hansúlyt és az egyik legjobb fps volt előző genben. Kiadták az Apexet egyfajta broyal mellékesként. Majd az elmúlt 20 év egyik legjobb SW singleplayer játékát...
Miért baj hogy csináltak battleroyal-t ha mellette csinálnak bőven mást is? Azért mert neked nem tetszik?...
3.
kryszisz
#2: Azért közbe csak összedobtak egy Jedi Fallen Ordert, ami a BR-től meg a fostól is olyan messze áll, mint a galaxis amiben játszódik, és nem mellesleg készül a folytatása. Az Apex szerintem egy side projekt nekik , ők nem az epic (még), hogy ebből akarjanak megélni. Persze az EA bábáskodik felettük, úgyhogy még megérthetjük az ellenkezőjét.
2.
Gabesz0213
Nekem a Respawn felért egy anno Raven softwerrel, na de mára ők is ráé(lv)reztek, hogy milyen menő és jövedelmező a battle fosroyál
1.
Gabesz0213
Már évekkel ezelőtt is tele volt tróger csalókkal. Legalább a 2 kampánya élvezhető volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...