Mindössze egy-két ember üzemelteti a Titanfallt

  • Írta: fojesz
  • 2021. július 12.
  • Hír
Link másolása
Hiába a hűséges rajongótábor, a Titanfall-játékok multija a játszhatatlanság határán egyensúlyozik. Mindez nem meglepő: a csapat közösségi menedzsere szerint mindössze egy-két ember üzemelteti a Respawn korábbi fejlesztéseit.

Nemrég számoltunk be róla, hogy "nemes ügy" miatt hackelték meg az Apex Legendset: a támadók arra szerették volna felhívni a figyelmet, hogy a Titanfall-játékok játszhatatlan állapotban vannak, hemzsegnek a biztonsági résektől, és folyamatosan DDoS-olják őket - mindezt a support teljes hiánya miatt.

Noha az Apex Legendsben gyorsan helyreállt a rend, a Titanfall esetében nem történt semmi előrelépés, de ez nem olyan meglepő: az MP1st szúrta ki Jason Garza, a Respawn közösségi menedzserének videóját, amelyben arról beszél, hogy bár a Titanfall-rajongók sincsenek elfelejtve, és továbbra is dolgoznak a játékokon, jelenleg ezt mindössze egy-két ember csinálja a csapatnál. Mivel mindenki más az Apex Legendsre van ráállítva, ezért lényegesen lassabban haladnak a dolgok a Respawn korábbi lövöldéinél.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...