Világháborús RTS-t teasel a Relic Entertainment

  • Írta: szlav
  • 2021. július 13.
  • Teaser
Link másolása
Nagy leleplezésre készül a Company of Heroes csapata. A Relic Entertainment hivatalos Twitch-csatornáján feltűnt egy visszaszámlálás, amely, úgy tűnik, egy újabb második világháborús stratégiai játékot vezet fel.

A Warhammer 40.000: Dawn of War-szériáért, no meg a Company of Heroes-játékokért felelős Relic Entertainment komoly bejelentésre készül ma este. A kanadai stúdió hivatalos Twitch-csatornájára ellátogatva jelenleg egy szemcsés légifelvételt láthatunk az olasz csizmáról, a háttérben pedig szüntelen puskaropogás és robbanások zaja hallható. A képen láthatunk egy visszaszámlálást is, amely várhatóan ma, július 13-án este hét órakor éri el a nullát - vélhetően ekkor mutatkozik be a fejlesztőcsapat legújabb alkotása.

A látottak alapján nyilvánvaló, hogy a stúdió egy újabb második világháborús stratégiai játékon dolgozik, így az is magától értetődő, hogy valószínűleg egy új Company of Heroes-epizódot köszönthetünk majd ma este. Ennek pedig éppen ideje is lenne, hiszen a széria második része nyolc évvel ezelőtt jelent meg, s habár az évek során számos expanzió érkezett hozzá, a Relic valószínűleg már befejezettnek tekinti az alkotását.

Úgy tűnik, hogy mozgalmas idők elé néz a stúdió, hiszen a hamarosan bejelentésre kerülő új Company of Heroes mellett a Relic szállítja az október 28-án piacra kerülő Age of Empires IV-et is.

Update! Megvolt a bejelentés, bemutatkozott a Company of Heroes 3!

1.
1.
joshfeed
Jöhet ! Várom ! Főleg ha visszatér az első rész kezelőfelületéhez :)
Rengeteg meccset vertünk bele :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...