Company of Heroes 3 PC, PS5, XSX

Trilógiává bővül a Relic nagy sikerű második világháborús RTS-e.

Company of Heroes 3: Console Edition teszt

Az ikonikus második világháborús stratégiai játéksorozat legújabb része, a Company of Heroes 3 végre konzolokon is tiszteletét teszi, ám akárcsak a PC-s verziónál, úgy a végeredmény sajnos itt is hagy némi kívánni valót maga után.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Végre véget ér a várakozás, és számos cím landol a jelen vagy épp múltgenerációs konzolokra és PC-re is, bízzunk benne, hogy ez a hét kevesebb technikai nehézséggel lesz fűszerezve.

Jelentős elbocsátásokkal néz szembe a Company of Heroes fejlesztője

A Relic Entertainment nem épp a legfényesebb időszakát éli: a Sega által elrendelt szerkezetátalakítás miatt több mint 100 dolgozó veszítette el állását a Company of Heroes fejlesztőjénél.

Company of Heroes 3 - májusban érkezik a konzolos változat

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Company of Heroes 3: Console Edition. Hamarosan Xbox Series X/S-en és PlayStation 5-ön is felszabadíthatjuk Észak-Afrikát és Olaszországot.

Nagy frissítést kapott a Company of Heroes 3

A Relic bejelentette, hogy mától ingyenesen tölthető a Company of Heroes 3 első nagyobb frissitése, az Operation Sapphire Jackal, amely napi és heti kihívásokkal örvendezteti meg a stratégákat.

Company of Heroes 3 teszt

Hosszabb eltáv után ismét a csatasorba állította a Company of Heroes-szériát az RTS-ek nagy mestere, a Relic Entertainment, de akárcsak a sokat látott katona, úgy a legújabb epizód is már igencsak megfáradt az évek alatt.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét is sűrű megjelenések szempontjából, a legjelentősebb megjelenés minden bizonnyal a PlayStation 5-höz megjelenő PS VR2 és annak nyitókínálata.

2.9 millió eladott példánynál a Sonic Frontiers

Jó pénzügyi évet zárt a Sega, ám nem csak az anyagiak, de az eladási darabszámok is jól mutatnak a japán kiadó háza táján.

Húsz cím, amivel játszanod kell 2023-ban

Újabb év, újabb lista, melyen összeszedtük nektek azokat a címeket, amelyeket mindenképpen érdemes lesz kipróbálnotok 2023 során. Úgy néz ki, hogy a tavalyinál jóval sűrűbb év áll előttünk.

Újabb előzetesen a Company of Heroes 3

Rövid, ám annál velősebb videó mutatja be a második világháborús brit egységeket a Company of Heroes 3 legújabb előzetesében.