Ninja és LeBron James is játékokba digitalizálódik

  • Írta: Baloo
  • 2021. július 13.
  • Letöltés
Link másolása
Két közismert híresség is vendégszerepelni is fog egy-egy videojátékban a közeljövőben: LeBron Jamesszel a Fortnite-ban, Ninjával pedig a Raid: Shadow Legendsben futhatunk majd össze hamarosan.

Loki után az elismert profi kosárlabdázó és a hamarosan debütáló Space Jam: A New Legacy sztárja, LeBron James lett a következő vendégszereplő a Fortnite-ban, aki három különböző skint is kapott az Epic népszerű játékában. A Király holnap, azaz július 14-én érkezik meg a lövöldébe a Wingspan Glider, a Lion Pickaxe és a Silencer Emote extrákkal együtt.

Azonban nem csak a Los Angeles Lakers szupersztárja az egyetlen híresség, aki a közeljövőben vendégszerepet vállalt egy videojátékban, ugyanis a továbbra is hatalmas népszerűségnek örvendő streamer, Ninja is felbukkan majd a Raid: Shadow Legendsben. A Plarium Games nemrég jelentette be, hogy Tyler Blevins július 16-tól lesz válaszható a YouTube-videokészítők által már jól ismert mobilos cím karaktereinek felhozatalából.

Külön érdekesség, hogy nem ez lesz az első alkalom, hogy Ninja egy játékból néz vissza ránk, hiszen tavaly ő is felbukkant már a Fortnite-buszon.

2.
2.
Ooorky
Nem tudom létezik-e szánalmasabb szoftver a raid-nél. Ahhoz képest még az EA is egy jótékonysági szervezet.
1.
1.
Stark666
Nah szuper ! PewDiePie skin/karakter mikor várható ?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...