Véres trailert kapott a Mortal Kombat Legends 2

  • Írta: gorien
  • 2021. július 20.
  • Cooltúra
A Scorpion's Revenge animációs filmben megkezdett történet a Battle of the Realmsben folytatódik. A több karakter több harcot jelent, és az új előzetes egyáltalán nem spórol a vérrel vagy a szétrobbanó testrészekkel.

Tavaly a Warner Bros. animációs részelege kezelésbe vette a Mortal Kombat-mítoszt, ebből született meg a Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge, ami a játéksorozathoz híven tocsog a vérben. Ha valaki csak egy fél pillanatra is megijedt volna, hogy a folytatás visszább vesz a brutalitásból, arra az új előzetes szívesen rácáfol.

A Battle of the Realmsben Shao Khan harcosai megtámadják a Földet, Raiden pedig nem nézheti ezt ölbe tett kézzel, ezért előáll egy végső, mindent eldöntő Mortal Kombat torna gondolatával: a győztesé lesz minden az univerzumban. Az előző részből visszatér Liu Kang, Sonya Blade, Johnny Cage, Scorpion és még néhány új arc is beszáll, hogy úgy istenesen ellássák egymás baját, miközben a világot is megmentik – már ha sikerül nekik. A harc végkimenetele augusztus 31-én derül ki.

1.
1.
TolokocsisIsBack
Az elozo zsenialis volt. Ha ez is csak fele annyira jo lesz, mint az elso, akkor varos.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...