Véres trailert kapott a Mortal Kombat Legends 2

  • Írta: gorien
  • 2021. július 20.
  • Cooltúra
Link másolása
A Scorpion's Revenge animációs filmben megkezdett történet a Battle of the Realmsben folytatódik. A több karakter több harcot jelent, és az új előzetes egyáltalán nem spórol a vérrel vagy a szétrobbanó testrészekkel.

Tavaly a Warner Bros. animációs részelege kezelésbe vette a Mortal Kombat-mítoszt, ebből született meg a Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge, ami a játéksorozathoz híven tocsog a vérben. Ha valaki csak egy fél pillanatra is megijedt volna, hogy a folytatás visszább vesz a brutalitásból, arra az új előzetes szívesen rácáfol.

A Battle of the Realmsben Shao Khan harcosai megtámadják a Földet, Raiden pedig nem nézheti ezt ölbe tett kézzel, ezért előáll egy végső, mindent eldöntő Mortal Kombat torna gondolatával: a győztesé lesz minden az univerzumban. Az előző részből visszatér Liu Kang, Sonya Blade, Johnny Cage, Scorpion és még néhány új arc is beszáll, hogy úgy istenesen ellássák egymás baját, miközben a világot is megmentik – már ha sikerül nekik. A harc végkimenetele augusztus 31-én derül ki.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...