Információmorzsák a következő Skate-játékról

  • Írta: gorien
  • 2021. július 20.
  • Videó
Link másolása
A következő Skate-játék még a fejlesztés elején jár, és az e heti EA Play műsorában biztosan nem vesz részt. A fejlesztők azonban egy kis videoválogatással készültek kárpótlásként, amiből néhány várható funkciót is leszűrhetünk.

A minap kiderült, hogy a januárban felavatott Full Circe gondozásában készülő új Skate-játék nem vesz részt a csütörtöki EA Play Live műsorában. A fejlesztők, hogy azért mégiscsak kedveskedjenek a játékra több mint tíz éve váró rajongóknak, egy kis meglepetést ígértek.

A „kis meglepetés” tegnap le is lepleződött, méghozzá egy hetvenöt másodperces videó formájában. Akik különösebben felcsigázták volna magukat, hiába tették: magából a játékból (tekintve, hogy a Full Circle még a fejlesztés elején jár) nem láttunk semmit, csupán olyan videósok reakcióját, akinek állítólag volt szerencséje látni azt.

Néhány információmorzsát azonban leszűrhetünk a játékról, hiszen nyilván nem véletlenül kerültek az adott reakciók a válogatásba. Így például várható, hogy nagy, nyílt világban pattanhatunk gördeszkára, illetve hogy képesek leszünk benne mászni, és a karakterünket is testre szabhatjuk majd.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...