Szemkápráztató kedvcsinálót kapott a Cris Tales

  • Írta: szlav
  • 2021. július 21.
  • Videó
Link másolása
Less bele a múltba, cselekedj a jelenben, s lásd, ahogy a tetteid megváltoztatják a jövőt - mindez egyszerre, egyetlen képernyőn! Megérkezett a Cris Tales, melynek premierjét egy szemet gyönyörködtető utolsó előzetes ünnepli.

Az év egyik legérdekesebb körökre osztott taktikai szerepjátéka egy igazi szerelmeslevél a JRPG-rajongók számára, de ugyanakkor messze túlmutat a jól ismert alapokon. A Cris Tales ugyanis egyszerre tárja elénk a múlt, a jelen és a jövő alakulását, ezt a látnoki képességünket pedig nem csak a történet során, de a csatatéren is kamatoztathatjuk. Mindezt pedig megfejeli az utánozhatatlan, kézzel rajzolt animációs stílus, ami igazán magával ragadóvá teszi Crystallis gyönyörű, de pusztulásra ítélt királyságát.

A Cris Tales PC-n, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön, Nintendo Switchen és Google Stadián jelent meg.

1.
1.
delphijos
Én javaslom mindenkinek aki szereti az RPG-t. Szerintem nem biztos hogy az jó döntés volt a fejlesztők részéről hogy az első fél-egy óra kicsit lomha mászkálós / csevegő nulla harccal, de érdemes kibírni, mert a harc szerintem nagyon ötletes, és nekem bejött a látvány. Ja, és GP-ben “ingyen” játszható.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...