Cris Tales PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

A Cris Tales a klasszikus JRPG-k előtt hajt fejet - de még hogy!

Íme, a július eleji Xbox Game Pass-játékok

A Microsoft megmutatta, milyen játékokkal lesz teljesebb az Xbox Game Pass-előfizetésünk július első felében. Örülhetnek például azok, akiknek tavaly kimaradtak az első Yakuzák, mert a játékok visszatérnek a kínálatba.

Egy kiváló JRPG az Epic Games Store ajándéka

Tegnap délután élesedett az Epic Games Store legfrissebb ingyenes játéka, amiről ezúttal sem érdemes lemaradni. Ezzel együtt megtudhattuk azt is, hogy egy rendhagyó ajándék vár ránk a jövő héten.

Vihető az Epic Games Store legújabb ajándéka

Ezen a héten sem érdemes kihagyni az Epic Games Store ingyenes játékát. Ezúttal Josef Fares legelső remekműve, a Brothers: A Tale of Two Sons került a terítékre, melynek nyomán szem nem marad szárazon.

Cris Tales teszt

A Cris Tales egy valódi mesebeli kalandra invitál minket, ahol nem kisebb feladat vár majd ránk és hősnőnkre, Crisbellre, mint a játék világának megmentése, méghozzá a múlt, a jelen és a jövő szilánkjain keresztül.

Szemkápráztató kedvcsinálót kapott a Cris Tales

Less bele a múltba, cselekedj a jelenben, s lásd, ahogy a tetteid megváltoztatják a jövőt - mindez egyszerre, egyetlen képernyőn! Megérkezett a Cris Tales, melynek premierjét egy szemet gyönyörködtető utolsó előzetes ünnepli.

Jut még játék júliusban az Xbox Game Passbe

Július utolsó napjaiban is van mit várnunk az Xbox Game Pass kínálatába. Az Xbox Series-tulajok a Microsoft Flight Simulatornak örülhetnek, de számos indie cím (köztük néhány elsőnapos) is bekerül a szolgáltatásba.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Figyelemre méltó független fejlesztésű játékokkal készül erre a hétre a globális videojáték-ipar. Megjelenik a Cris Tales és a Last Stop is, de ha valami nagyobb franchise-ra vágyunk, szörnyvadászok lehetünk a The Witcher: Monster Slayerben.

Ezeket láttuk a Nintendo Indie World Showcase-én

Újabb, független fejlesztésű játékokat bemutató műsort rendezett a Nintendo. Már ismert vagy most bejelentett indie alkotásokat láthattunk, és az biztos, hogy a változatosságra nem lehet panaszunk.

Ezek mentek a tavaszi Future Games Show-n

Az eredetileg az E3 pótlására létrehozott Future Games Show-t ismét elhozta nekünk a GamesRadar, amelyen közel negyven játék vett részt tegnap. Néhánnyal már foglalkoztunk külön, most jöjjön a többi delikvens!

Új megjelenési dátumot kapott a Cris Tales

A Cris Tales az előzetes tervekkel ellentétben mégsem jelent meg tavaly, a halasztás bejelentésekor pedig nem konkretizálták a fejlesztők, hogy mikorra várhatjuk helyette a játékot. Ezt az elmaradást most egy új előzetessel pótolták.