Cris Tales PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

A Cris Tales a klasszikus JRPG-k előtt hajt fejet - de még hogy!
Típus:

Cris Tales teszt

A Cris Tales egy valódi mesebeli kalandra invitál minket, ahol nem kisebb feladat vár majd ránk és hősnőnkre, Crisbellre, mint a játék világának megmentése, méghozzá a múlt, a jelen és a jövő szilánkjain keresztül.

Szemkápráztató kedvcsinálót kapott a Cris Tales

Less bele a múltba, cselekedj a jelenben, s lásd, ahogy a tetteid megváltoztatják a jövőt - mindez egyszerre, egyetlen képernyőn! Megérkezett a Cris Tales, melynek premierjét egy szemet gyönyörködtető utolsó előzetes ünnepli.

Jut még játék júliusban az Xbox Game Passbe

Július utolsó napjaiban is van mit várnunk az Xbox Game Pass kínálatába. Az Xbox Series-tulajok a Microsoft Flight Simulatornak örülhetnek, de számos indie cím (köztük néhány elsőnapos) is bekerül a szolgáltatásba.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Figyelemre méltó független fejlesztésű játékokkal készül erre a hétre a globális videojáték-ipar. Megjelenik a Cris Tales és a Last Stop is, de ha valami nagyobb franchise-ra vágyunk, szörnyvadászok lehetünk a The Witcher: Monster Slayerben.

Ezeket láttuk a Nintendo Indie World Showcase-én

Újabb, független fejlesztésű játékokat bemutató műsort rendezett a Nintendo. Már ismert vagy most bejelentett indie alkotásokat láthattunk, és az biztos, hogy a változatosságra nem lehet panaszunk.

Ezek mentek a tavaszi Future Games Show-n

Az eredetileg az E3 pótlására létrehozott Future Games Show-t ismét elhozta nekünk a GamesRadar, amelyen közel negyven játék vett részt tegnap. Néhánnyal már foglalkoztunk külön, most jöjjön a többi delikvens!

Új megjelenési dátumot kapott a Cris Tales

A Cris Tales az előzetes tervekkel ellentétben mégsem jelent meg tavaly, a halasztás bejelentésekor pedig nem konkretizálták a fejlesztők, hogy mikorra várhatjuk helyette a játékot. Ezt az elmaradást most egy új előzetessel pótolták.

2021-ben jelenik csak meg a Cris Tales

Az időutazással kokettáló Cris Taleshez épp az idő nem volt kegyes, történetesen annak szűkében vannak a készítők. Mivel sok munka vár még rájuk, és a demóra kapott visszajelzésekkel is szeretnének foglalkozni, a játék idén nem jelenik meg.

Elérhető a Cris Tales konzolos demója

A Cris Tales a fejlesztők szerint egy indie szerelmeslevél a JRPG-khez. Gyűjts csapatot, harcolj meg számtalan ellenféllel, és védd Crystallis királyságait. A demó eddig csak PC-n volt elérhető, most már konzolokon is játszható.

Demógarmadát hoz Xboxra a Summer Game Fest

Az egész nyarat lefedő Summer Game Fest az Xbox One-felhasználókat sem kíméli. Július végén számtalan demóval várja az érdeklődőket, amelyek jelentős része még megjelenés előtt álló játékokhoz tartozik.