Kibővült a Sniper: Ghost Warrior Contracts 2

  • Írta: szlav
  • 2021. július 22.
  • Letöltés
Link másolása
A CI Games egy ingyenes tartalmi frissítéssel lepte meg az önjelölt mesterlövészeket. A Sniper: Ghost Warrior Contracts 2 kiegészítője, a Butcher's Banquet számos új célpontot helyez a célkeresztünkbe.

A Sniper: Ghost Warrior-sorozat legújabb része, a Contracts 2 továbbra sem egy hibátlan játék, de mégis a széria legjobb, legszórakoztatóbb darabja. Ha tehát ti élvezitek, ha több száz méterről likvidálhatjátok a célpontjaitokat, akkor most érdemes visszanéznetek a játékra, a CI Games ugyanis most egy ingyenes tartalmi kiegészítővel toldotta meg a játékot.

A Butcher's Banquet egy vadiúj régióval bővíti ki Kuamar sivatagos területeit, az új helyszínhez pedig négy új contract is dukál. A történet végén természetesen leszámolhatunk az itteni fenyegetés kulcsfigurájával, Mahmoud Zarzával is, akit csak a Hentes néven ismernek a helyiek.

A Sniper: Ghost Warrior Contracts 2 elérhető PC-n, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön. A Butcher's Banquet minden említett platformon ingyenes frissítésként bővíti az alapjátékot.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...