Így fest élesben a Company of Heroes 3

  • Írta: szlav
  • 2021. július 22.
  • Videó
Link másolása
A Sega és a Relic két új gameplay-bemutatóval lepte meg a Company of Heroes 3 megjelenésére váró stratégákat. Az egyik videó az RTS alapjait mutatja be, míg a másik az új dinamikus kampánytérkép rejtelmeibe vezet be bennünket.

A Relic Entertainment a múlt héten bemutatta a Company of Heroes 3-at, örülhetnek tehát a fotelstratégák, hiszen az év végén trilógiává bővül minden idők egyik legjobb második világháborús stratégiai játéksorozata. Az olasz és afrikai hadszíntérre ellátogató új epizód azonban nem csak kifényesíti az eddig ismert alapokat, számos újdonságot is hoz magával, ezek közül pedig talán egy sem olyan érdekes, mint a Dynamic Campaign Map.

A Company of Heroes 3 dinamikus kampánytérképe a mi kezünkbe adja a teljes régió feletti irányítást. A hagyományos, valós idejű ütközeteket kiegészítő taktikai térképen a mi feladatunk lesz, hogy bölcs tábornokként elfoglaljuk Itália stratégiailag kulcsfontosságú helyszíneit. Ezt különféle századok bevetésével és mozgatásával tehetjük meg, ráadásul tengeri- és légitámogatással is megsegíthetjük az egységeinket. Érdemes lesz hozzászoknunk ehhez az új formátumhoz, az itteni cselekedeteink ugyanis komoly behatással lesznek a hagyományos ütközeteinkre.

És ha már hagyományos ütközetek, a Relic egy második gameplay-bemutatót is előrántott az ingujjából. Ezúttal a már jól megszokott RTS-játékmenetet láthatjuk, aminek bizony igen jót tett a csapat saját Essence Engine 5 motorja és a számos grafikai újítás. A széria veteránjai valószínűleg kissé unalmasnak találják majd ezt a videót, hiszen az a játék alapjait mutatja be, de mezei látványprezentációnak így sem utolsó az anyag.

A Company of Heroes 3 az idei év vége felé érkezik PC-re.

4.
4.
Spiderling
#3: Nekem már a 2. rész sem tetszett. Valahogy nem adta, nem élveztem úgy, mint az 1. részt. :(
3.
3.
noir
Először nekem sem jött be, sőt azt hittem, hogy teljesen ebbe az irányba akarják elvinni a dolgot. Aztán beletekertem a gameplay-be és láttam, hogy szerencsére nem így van. Egyébként, ha a második részt megugorja és közel lesz az elsőhöz, szerintem akkor már boldogok lehetünk. :D
2.
2.
markoci555
én sem vagyok oda az ilyen nagy stratégiákért, ellenben imádom a sima rts-t, ezzel nálam nagyon mellélőttek, az egyetlen, amikor igazán élveztem az ilyet, az a gyűrűk ura játékban volt, mert utána be lehetett menni a harcba és rendesen lejátszani
1.
1.
Spiderling
Dynamic Campaign Map, nem értem miért kell ezt beleerőltetni a COH szériába is.
Ennek megvan a maga kategóriája, amely például a Total War széria vagy a Civilization széria.
Vagy ott van a Steel Division is, a körökre osztott mód szerelmeseinek.
Erre berakják a COH szériába is, de hogy minek.. :(
AZ első részt nem fogja lepipálni, mert az maga volt a szin tiszta rts, és akkor még nem is beszéltem a remek modokról, amik készültek hozzá(Blitzkrieg például)..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...