Új platformokat hódít meg a Yonder

  • Írta: fojesz
  • 2021. július 25.
  • Megjelenés
Link másolása
Hamarosan az új generációs konzolokon is játszhatóvá válik a Yonder: The Cloud Catcher Chronicles, amely némi vérfrissítésen is átesett a fejlesztők jóvoltából. Csekkoljátok az új előzetest!

PlayStation 5-re július 27-én, Xbox Series-konzolokra pedig augusztus 5-én érkezik a Yonder: The Cloud Catcher Chronicles - Enhanced Edition. A Merge Games és a Prideful Sloth bejelentése szerint az új portok 50 euróba kerülnek, de kezdetben 20 százalékos kedvezménnyel csaphatunk le rájuk; cserébe 4K, 60 fps, DualSense-támogatás és extra karakterkiegészítők várják a játékosokat.

A Yonder még 2017-ben rajtolt el PC-n és PS4-en, ezt követte 2018-ban a switches, majd 2019-ben az Xbox One-os átirat. Egy nyitott világú kalandjátékkal van dolgunk, amelyben Gemea szigetét kell megtisztítanunk, harc helyett azonban különféle mesterségeket kell elsajátítanunk, hogy kisegítsük a helyieket a továbbjutás érdekében. A sziget felfedezése közben különféle fejtörőket kell majd megoldanunk, de ha úgy tetszik, szentelhetjük az időnket a farmunk felvirágoztatásának is.

Annak idején mi is teszteltük a játékot, itt olvashattok róla bővebben!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...