Yonder: The Cloud Catcher Chronicles PC, PS4

Egy mesés szigeten kalandozhatunk, vagy ha úgy tetszik, csak farmolhatunk, halászhatunk és vadászhatunk. Mint a Zeldákban.
1627885800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nagyobb megjelenések nélkül indul az augusztus: noha most is számíthatunk újdonságokra, ezek inkább megkésett portok, vagy kisebb kaliberű fejlesztések. Lássuk a heti premierek listáját!
1627214400

Új platformokat hódít meg a Yonder

Hamarosan az új generációs konzolokon is játszhatóvá válik a Yonder: The Cloud Catcher Chronicles, amely némi vérfrissítésen is átesett a fejlesztők jóvoltából. Csekkoljátok az új előzetest!
1613214000

Yonder: The Cloud Catcher Chronicles - PS5-ön is

A The Legend of Zelda-sorozatból sokat merítő Yonder: The Cloud Catcher Chronicles hamarosan a Sony újgenerációs konzoljára is megjelenik, de a switchesek is kapnak egy felfejlesztett változatot.
1526319060

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nagyobb játékmegjelenésből ezúttal ugyan kevesebb lesz, de a mennyiséget nem érheti panasz, szinte minden platformra érkeznek újabb címek. Lássuk, mi jó vár ránk a következő héten!
1503133920

Yonder: The Cloud Catcher Chronicles teszt

Elég ránézni a Prideful Sloth bemutatkozó játékára, máris rengeteg hasonlóságot fedezhetünk fel a The Legend of Zelda-sorozattal. Igaz, a Yonder: The Cloud Catcher Chroniclesben nincs harc, de így is vitathatatlanul nagy élmény.
1500314400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések. Úton a soron következő nagyágyú a Nintendo Switch-re, de a többi konzol tulajdonosai is örülhetnek egy-két megkésett portnak. Lássuk, mire számíthatunk!
1480611640

Ez lesz a Yonder: The Cloud Catcher Chronicles

Ha szereted a Zeldákat, és nem feltétlenül csak a harcban leled kedvedet, akkor a Yonder: The Cloud Catcher Chroniclesre érdemes lesz figyelned. Egy mesés szigeten kalandozhatunk, vagy csak tengődhetünk kedvünkre.