Fejlesztői videónaplón a Jurassic World Evolution 2

  • Írta: szlav
  • 2021. július 26.
  • Videó
Link másolása
A Frontier Developments csapata a következő hetek folyamán egy csokornyi videónaplóval vezet majd be bennünket a Jurassic World Evolution 2 rejtelmeibe. Az első felvonás a parképítő legfontosabb újdonságait veszi számba.

A 2018-as Jurassic World Evolution lábnyomait követve az idei év végén megérkezik a prehisztorikus parképítő második része is. A Frontier fejlesztése négy különálló játékmódot tartogat majd: a hagyományos kampány a Jurassic World: Bukott birodalom eseményeit követve egy új történetet mesél majd el, míg a Chaos Theory a korábbi filmek jeleneteit ferdíti el egy-egy csavarral. Természetesen nem hiányzik majd a Sandbox és a Challenge Mode sem, így a békés építkezésre vagy trükkös kihívások teljesítésére vágyó parkmenedzserek is elégedettek lehetnek.

A mellékelt videónapló rengeteg érdekes újdonságot árult el - megtudhattuk például, hogy ezúttal repülő és vízi dinoszauruszokat is nevelhetünk majd, érdemes azonban meggondolni, hogy miféle hüllőket válogatunk össze, a Jurassic World Evolution 2 helyszínei, illetve azok időjárási körülményei nem várt gondokat okozhatnak. Észben kell tartanunk azt is, hogy miféle növényzetet és milyen fajokat zárunk egy ketrecbe, hála az új paleobotanikai rendszernek és a dinók területfoglaló magatartásának.

A parkunk azonban csak akkor lehet sikeres, ha a látogatók is elégedettek, a Jurassic World 2 pedig ezen a fronton is megbonyolítja a helyzetet. A Frontier csapata több típusra osztotta a vendégeket, így jobban járunk, ha eleget teszünk az izgalmas kalandokra vágyó és a nyugodt bámészkodást preferáló látogatók kívánságainak is. És ha már az embereknél tartunk: nem árt az sem, ha ezúttal néhány tudóst is felveszünk az alkalmazottak közé, hiszen a szakértelmüknek hála erősebb és egészségesebb dinoszauruszokkal tömhetjük tele a parkunkat.

A Jurrasic World Evolution 2 még idén megjelenik PC-n, PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön, Xbox One-on és Xbox Series X/S-en is.

7.
7.
Magnumpi81
Akit érdekelnek a hasonló játékok azoknak figyelmébe ajánlom a szintén készülő Prehistoric Kingdom című alkotást. Ez is egy parképítős játék lesz és elég biztatónak tűnik eddig. Ebben nem csak dinók lesznek, hanem mamutok, kardfogú tigrisek és stb. Szóval érdemes fél szemmel követni azt is.
6.
6.
Ooorky
#5: Hát azért vannak vele bajok.

Dinók viselkedése egy nagy 0, random váltogatnak a néhány script között oszt jól van.
Belerakták a klasszikus Jurassic Parkot DLC-ként, de nem lehet keverni a 2 stílust, vagy Park-ot üzemeltetsz vagy World-öt...

Az egészen érződik, hogy az Elite Dangerous "szerelemprojekt" fejlesztésére próbálják vele összekalapozni a pénzt, mert mindenáron be akar mutatni Chris Roberts-nek, hogy bibi, mi megcsináltuk amit te ígértél...
5.
5.
Ghabor76
Valóban egy vagyont rá lehet költeni, hogy minden tartalmat kioldj a játékból. Ezek a játékok szerintem így működnek jól. Az emberek érdeklődését csak DLC formájában tudják újra vissza csábítani. Viszont, ha megvizsgáljuk egy másik oldalról és nem csak pénzügyi hátterét nézzük akkor szerintem elmondható, hogy a dínószauruszok megformálásában rengeteg munkát raktak bele és számomra teljes mértékben a libabőrös élményt megütötte. Én csak örülök, hogy vissza adtak a gyerekkoromból egy darabkát. ˇ ˇ ... és remélem ezzel a résszel ezt még tovább bírják adagolni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...