Jurassic World Evolution 2 PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Folytatást kap a dinóparkmenedzser.

Ezek a játékok támogatják elsőként a DLSS 3-at

Az NVIDIA RTX 40-szériás videokártyái a DLSS felbontásskálázási megoldásának legújabb iterációjával érkeznek. Megtudhattuk, hogy melyik címek támogatják elsőként ezt a technológiát.

Harminc év után leköszön a Frontier Developments alapítója és elnöke

David Braben közel 30 éve alapította meg a Frontier Developments csapatát. Az Elite-széria és a számtalan sikeres menedzsmentjáték kapcsán ismert stúdió vezetője most továbbadja a stafétát.

SGF 2022: Mit hozott nekünk idén a PC Gaming Show?

Habár a Summer Game Fest eseményeinek még nincs vége, a hétvégi hajtásnak a PC Gaming Show-val mondhattunk búcsút. Lássuk, hogy mit hozott nekünk idén a master race műsora!

Íme, a májusi Xbox Game Pass-játékok második adagja

Vaskos felhozatallal készül május második felére az Xbox Game Pass. A Microsoft előfizetéses szolgáltatásához egyaránt csatlakoznak jókora AAA-címek és a legmenőbb indie újdonságok.

Jurassic World Evolution 2 teszt

A Planet Coaster és a Planet Zoo csapata három évvel ezelőtt magára vállalta, hogy parképítő menedzsmentjátékot készít a legnagyobb dinós filmfranchise nyomán. Az így létrejött Jurassic World Evolution megérdemelt egy folytatást is.

Brit toplista: nem talált kihívóra az új Call of Duty

A FIFA 22 több mint egy hónapig uralta a brit dobozos játékeladások toplistáját. Vajon a Call of Duty: Vanguard meg tudja ismételni ezt? Egyelőre jól halad, mert az elmúlt héten nem tudták megszorongatni.

Launch traileren a Jurassic World Evolution 2

Megjelent a Jurassic World Evolution 2, így csak természetes, hogy a Frontier Developments megosztotta a prehisztorikus parképítő utolsó kedvcsinálóját is. Csekkoljátok le, aztán irány dinókat terelgetni!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Gőzerővel tombol az év végi szezon, így szinte futószalagon érkeznek az izgalmasabbnál izgalmasabb új címek. Ahogy azt már megszokhattátok, ezúttal is listába szedtük az aktuális hét termését.

Fejlesztői videónaplón a Jurassic World Evolution 2

A Jurassic World Evolution 2 megjelenéséhez közeledve újabb fejlesztői videóbemutatóval jelentkezett a Frontier Developments csapata. Ezúttal a prehisztorikus parképítő két fő játékmódját, ismerhetjük meg jobban.

GC 2021: Mit adott nekünk a Future Games Show?

Idén már harmadjára tért vissza a Future Games Show, amely egy sor nagyobb címet és független fejlesztésű csodát vonultatott fel. Nagy meglepetéseket nem kaptunk, de infókból és látnivalókból így sem volt hiány!