Mortal Kombat 11 - megvan a tizenkétmillió

  • Írta: fojesz
  • 2021. július 26.
  • Biznisz
Link másolása
Azt valószínűleg mindenki tudja, hogy a Mortal Kombat-sorozat népszerű, de azzal talán kevesebben vannak tisztában, hogy mennyire: a legutóbbi rész mostanra több mint tizenkétmillió példányban kelt el.

A Warner Bros. Interactive Entertainment és a játékot fejlesztő NetherRealm Studios bejelentette, hogy a PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, Switchre és Stadiára megjelent Mortal Kombat 11 mára több mint tizenkétmillió példányban talált gazdára, míg a teljes Mortal Kombat-sorozat 73 millió eladott kópiával büszkélkedhet. 

"Amikor a Mortal Kombat közel harminc évvel ezelőtt elrajtolt, nem is álmodtam volna róla, hogy azzá a sorozattá nőheti ki magát, ami ma is, és amely 73 millió eladott példányt tudhat majd maga mögött" - nyilatkozta a NetherRealm kreatív igazgatója és a sorozat társalkotója, Ed Boon. "Nekünk vannak a legelhivatottabb rajongóink a világon, és értékeljük mindazt a támogatást, amit az évek során nyújtottak!"

A készítők egyébként a Mortal Kombat Mobile kapcsán is közöltek számokat: a mobilos vadhajtás 138 millió letöltésnél jár.

1.
1.
Balazs1019
Tetszik ez a ,, Nekünk vannak a ...... ,, de annyira mégsem értékeltek h minden normális karaktert betegyetek a játékba.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...