Csodás tájakra vezet a Forza Horizon 5

  • Írta: gorien
  • 2021. július 27.
  • Képek
Link másolása
A Forza Horizon 5 az elődjénél másfélszer nagyobb térképpel kecsegtet, ami tömve lesz egzotikus helyszínekkel. Mocsarak, sziklás partok és vulkánok is várnak ránk, amelyeket ráadásul az évszakváltozás sem hagy majd hidegen.

Az Xbox Showcase nyári műsora a Forza Horizon 5-ről is lerántotta a leplet, a Playground Games pedig azóta is csepegteti szépen az infókat a novemberben esedékes versenyjátékhoz. Legutóbb a ray tracinggel feltuningolt hangzásról volt szó, a tegnapi Let’s ¡Go!-epizódban pedig a Mexikó nyújtotta játéktér csodás tájai kapták a főszerepet.

Ahogy az Xbox Wire-ön is írják, tizenegy különböző vidéken kocsikázhatunk majd, amelyek Guanajuato városától kezdve a sziklás partokon és mocsarakon át a vulkánokig megannyi egzotikus helyszínt tartalmaznak. A pályákra ráadásul az évszakváltozás is hatással lesz (hasonlóan a Forza Horizon 4-hez), így lesz, ahol viharban kell versenyeznünk, míg máshol egy felszáradó tó medre rejthet új útvonalakat. A Forza Horizon 5 vidékeiből lentebb találhattok egy képválogatást.


A Forza Horizon 5 november 9-én jelenik meg PC-n, Xbox One-on és Series X/S-en, illetve az Xbox Game Pass kínálatába is bekerül már az első napon.
33.
33.
mohaneji
Legalább azt sikerült ezzel elérni, hogy jó sok komment van a hír alatt. Meg is lepődtem hogy ennyien vannak de csak csoportos chat.
32.
32.
#29: Nekem is hiányoznak a kommentjeid, de nem azok, amikor pár hónap után feltűnsz és közlöd, hogy besavanyodott szar unalmas minden téma. :) Persze, ennek a témának, ami most itt van, már a legelején sem volt értelme és a legvégén sem, szóval szó se róla, nem mondanám, hogy minden full tökély.

De ha megnézed más oldalakon is ez van. Van ez a másik oldal, valamilyen csillag, ott is vég nélkül ugyan az megy. Legjobb volt, amikor volt valami cikk, hogy "ezek a PC-s játékok kaptak magyarítást" és valami főpóni akié az oldal rögtön besírt, hogy ezek a játékok vannak PS-re is és hogy meri a szerző azt írni, hogy PC játékok, stb... Utána meg végtelen parádé... meh.

De amúgy is nyár van, annyira nem pörög durván a játékipar sem, max a gamepass vs nem game pass és hasonló okosságok. Még mindig azt tudom mondani, hogy ha az embernek nincs kedve, akkor érdemes is egy kis szünetet tartani. Alapjában itt sem rosszabbak az emberek és a témák, mint máshol, csak mit lehet mondani... a világ is rosszabb hely lett, mint volt illetve sokan, akiknek el kellett volna menni másik bolygóra ugyan úgy itt maradtak és az sem segít.
31.
31.
kryszisz
#29: Pedig a te kommentjeid különösen hiányoznak:/
29.
29.
godach
#14: En pl nyomon követek itt mindent, de már be sem jelentkezem. Unalmas ezt a besavanyodott, minden szar témát olvasni, még a saját kedvem is lehúzza így a kommenteket is általában kerülöm :)
28.
28.
Helium Prime
https://youtu.be/ph4hEDILcuk
27.
27.
delphijos
#18: Tényleg vicces hogy egy Rally autót keversz ide amivel FÖLDÚTON versenyeznek. Próbálj meg akár azzal is árkon-bokron menni 150-el… aztán majd meglátod hogy “nem lassul”. Én jártam Somogybabodra terepjáró versenyekre, és még azok is többnyire úton vezettek. De valahogy senki se repesztett rajta 100-al. Érthetetlen… Egy Rally verseny persze egész más, de azok is kijelölt úton mennek. És akkor egy Lambo-ról még ne is beszéljünk, az sok helyen még az itthoni utakon elakadna a 10 centis magasságával. Nemhogy földúton vagy terepen… Nem baj ha marhaságot írsz, de már 4 kommentben magyarázod azt ami nem igaz….
22.
22.
kryszisz
#21: Jó, de ennyiből akkor FPS? Kösz nem, kimegyek a lőtérre azt lövök párat. Ezt kb. minden műfajra rá lehet húzni akkor.
21.
21.
Stark666
Autós játék ? Kösz nem . Inkább megyek a való életben kocsival , mint egy monitor előtt . Oké . Ha valaki óvodás vagy nyugdíjas azt megértem :) v
18.
18.
#12: Egy hogy nem voltam ott minden CP hírnél úszkálni a pónik könnyeiben, kettő, még két gagyi Rally futamon is mentem régen. Ha nem tudod, hogy működnek az autók, akkor nézd meg youtube-on. Vagy te tényleg azt hiszed, hogy az autók az út mellett csak lassabban tudnak menni? Akkor te láttál még csak videojátékot.
17.
17.
#13: Na látod ezért mennek a WRC-ben is 30-al a valóságban, mert az univerzum olyan, hogy az út mellett lassul az autó.
16.
16.
kryszisz
#15: Ahogy azt mondani szokás: a régi jó dolgokból nem maradt semmi:'(
15.
15.
Stranger
#14: Meguntuk egymást vagy rosszabb esetben lett életünk. Újak meg nem jönnek, mert már nincsenek akkora kockák mint mi voltunk és/vagy discordon eldumálgatnak.
14.
14.
kryszisz
#13: Mondjuk az elmúlt hónapokban nagyon kihalt az oldal, nem tudom hova lett mindenki:/ már egy jó kis össznépi k*rvaanyázás sincs sehol:D
13.
13.
A Pulyka
#7: "a valóságban is lemész az útról 150-el és rájössz, hogy ott sem lassul az autó."

Nem hát, sőt, ha kiveszed sebességből, még gyorsul is.
Meg kellett mutatnom a spanomnak ezt a kommentet, hogy végre sikerüljön rászednem, miért érdemes olvasgatni a gémkapcsot.
12.
12.
delphijos
#7: Mondjuk vicces hogy te beszólsz, amikor kb. minden CP hírnél ott voltál ( és ugyanazt írtad 100x ) és ez csak egy példa. Szóval a havi egy FH cikkhez idefér az én rugózós kommentem is.

A példa meg vagy arról tanúskodik hogy éltedben nem vezettél, vagy csak betonúton.
11.
11.
markoci555
nekem eszembe se jut ilyesmi, hogy más terepen jobban szimulálják az autót, egy olyan játékban, ahol fél méter vastag kőfalakon lehet átmenni... ilyeneknél kezdeném, aztán szépen lassan még normális autós játék is lehetne belőle
9.
9.
Anti4730
#7: Persze hogy nem lassuk de legalabb razkodjkn vagy rugozzon vagy valami, ne nezzen mar ugy ki mintha egy befagyott to jegen kocsikaznank..
8.
8.
kryszisz
#4: Egy GTA meg még csak nem is autós játék, de konkrétan ott is érzed/látod, ha nem aszfalton megy a kocsi. És nem kell az V-ig menni, ez már a San Andreas-ban is így volt. Szóval hadd ne legyen már az az érv, hogy "de hát ez nem sim".
7.
7.
#5: Meg lehet említeni, de akárhányszor elhangzik a FH név, te speciel mindig megemlíted és mindig lovagolsz is rajta. Két megoldás van rá: az egyik, hogy akkor nem mész le az útról a játékban, a másik pedig hogy a valóságban is lemész az útról 150-nel és rájössz, hogy ott sem lassul az autó. Szóval beülhetsz bármilyen lambóba a valóságban is és mehetsz mezőn 300-zal, csak kell utána két lökhárító.
6.
6.
crytek
#5: Lehet, de full felesleges
5.
5.
delphijos
#4: Na, azért attól hogy legalább az út típusa figyelembe van véve, attól ne legyen már valami szimulátor. A megboldogult Driveclub se volt semmennyire szimulátor, de azért azt “megérezted” hogy lementél az útról. Azért egy autós játék nem csak vagy full sim / vagy full arcade lehet. Az oké hogy az FH ilyen, én szeretem így is, de azért megemlíteni csak lehet.
4.
4.
crytek
#3: Árkádnál nincs semmiféle kicsit. Akinek ilyenek a fejébe megfordulnak az rossz játékot próbálgat..
3.
3.
delphijos
#2: Azért ez nem teljesen igaz, ha valaki akkor én biztos nem sim-et szeretnék de egy KICSIT viselkedhetnének másképp a kocsik terepen. ( a vesszőparipám hogy egy Lambo ne repesszen már 300-al arkon-bokron )
2.
2.
crytek
#1: Mert senkit nem érdekel azért , ez a forza horizon világ életében erről szólt.
Ha simet akarsz ne a forzáknál nézelődj
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...