Új traileren a Fatal Frame: Maiden of Black Water

  • Írta: gorien
  • 2021. július 29.
  • Videó
Link másolása
Az eredetileg Wii U-ra megjelent Fatal Frame: Maiden of Black Water idén új platformokat fog meghódítani. A Koei Tecmo új előzetessel jelentkezett, ami végigveszi a játék alapjait, és még a megjelenés pontos dátumát is megtudtuk.

Az idei E3-on derült ki, hogy az eredetileg 2014-ben Wii U-ra megjelent Fatal Frame: Maiden of the Black Water hét évvel később új platformokat tervez meghódítani, és ezúttal nem lesz egyéves különbség a japán és nyugati megjelenés között sem. Pontos dátumot nem kaptunk a bejelentéskor, de most érkezett egy új előzetes, ami ezt is tisztázza.

A Maiden of Black Waterben Yuri Kozukatát, Ren Hojót és Miu Hinasakit követjük, akik a Hikami-hegyet járják eltűntek után kutatva, a legnagyobb fegyverük pedig a Camera Obscura, egy különleges fényképezőgép, ami képes bántani a szellemeket. A feljavított kiadás, stílszerűen, egy fotómódot is kap, amelyben a főhősöket számos jelmezben, illetve effektek, szellemek és hátterek garmadájával örökíthetjük meg.

A Fatal Frame: Maiden of the Black Water október 28-án jelenik meg PC-n, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön, Xbox One-on és Series X/S-en, valamint Nintendo Switchen.

1.
1.
Kovbaj
Playstation 2 ön toltam az elöző részét, akkor nagyon adta. Kár hogy nem hamarabb jelenik meg.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...