Fatal Frame: Maiden of Black Water WIIU

Wii U-n folytatódik a Fatal Frame.
Típus: Horror

Fatal Frame: Maiden of Black Water teszt

Jéghideg vízben térsz magadhoz. Mintha egy kút fenekén lennél, a falak nyirkosak és sötétek, a ruháid átáztak, felállsz, és meglátsz egy ajtót. Aztán a vízből halott nők foszló tetemei emelkednek ki, téged bámulva üres szemeikkel.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem maradunk játékmegjelenések és filmpremierek nélkül, szokásunkhoz hűen pedig össze is gyűjtöttük a legfrissebb címeket egy kövér listába. A főszereplő természetesen a Halo 5 lesz.

Hátborzongató lesz az új Fatal Frame

A Nintendo nem siette el a Fatal Frame: Maiden of Black Water nyugati premierjét - kicsivel több, mint egy évet kellett várnunk rá. Most megérkezett az október 30-án megjelenő horrorjáték legújabb előzetese.

Mozog a Fatal Frame: Maiden of the Black Water

Nem kell már sokat aludni addig, hogy játszhassunk a Fatal Frame: Maiden of the Black Water nyugati verziójával. A Wii U-exkluzív cím most fél órán át mozog, azonban ezúttal már angol felirattal és hanggal.

GC 2015: Dátumot kapott az új Fatal Frame is

A Nintendo a Gamescom apropóján árulta el, hogy mikor kerül boltokba az új, Wii U-exkluzív Fatal Frame-epizód. Külön öröm, hogy már nem kell sokat várni a címre, amely egyébként gyűjtői kiadásban is beszerezhető lesz.

E3 2015: A második galériafrissítés

Az E3 második napján sem apadt el a forrás, ismét rengeteg screenshotot sikerült összegyűjtenünk nektek. A tegnapi konferenciák slágerjátékai mellett kaptunk CoD: Black Ops 3, Need for Speed és MGS 5 képeket is.

E3 2015: Trailert kapott az új Fatal Frame

Habár a Nintendo tegnapi műsorát családbarátra szabták, és így a Devil's Third mellett az új Fatal Frame is hiányzott a felhozatalából, a cég utóbb kárpótolt bennünket egy új trailerrel.

Hivatalos: nyugatra jön a Wii U-s Fatal Frame

A Nintendo bejelentette, hogy Japánon kívül is megjelenik a Fatal Frame: Oracle of the Sodden Raven, amely tavaly szeptemberben landolt a szigetországban. Emellett más Nintendo-féle bejelentéseket is tartogatunk.

Így kezdődik a Wii U-s Fatal Frame

Japánban már a múlt hét óta kapható a Fatal Frame: The Black Haired Shrine Maiden, ám még mindig nincs szó az európai premierről. Sebaj, a felkelő nap országának nyelvén kommunikáló verzió nyitányába most belenézhetünk.

Fatal Frame - szellemek, lányok és ghoulok

A Wii U-ra érkező Fatal Frame-ben minden benne van, amire egy horrorrajongó férfinak szüksége lehet: kísértetek, csábos japán lányok és hátborzongató hangulat. Ha te is lázba jössz, a TGS-re időzített előzetest látnod kell.