Tárhelybővítéssel erősít a PS5 új frissítése

  • Írta: Baloo
  • 2021. július 29.
  • Letöltés
Nagyon úgy tűnik, hogy hamarosan végre tárhelybővítési támogatást kaphat a PlayStation 5, ugyanis egyes régiókban a bétában résztvevő felhasználók számára már tesztelhető a konzol új funkciója.

A Sony oldalán bukkant fel egy vadonatúj útmutató a bétafelhasználók számára, amiben a cég azt részletezi, hogy milyen M.2 SSD-kkel kompatibilis, illetve hogyan használhatóak az említett tárhelyek a PlayStation 5-tel. Lehet, hogy hamarosan a Call of Duty-játékok mellett másnak is lesz hely a gépen?

A frissítés ezek mellett még 3D Audio-támogatást is magával hoz a tévéhangszórók számára, és felhasználói élmény-javításokat is kapunk, mint például a barátlista, valamint a dashboard részletesebb testreszabásának a lehetősége. De az update után a játékok PS4-es és PS5-ös verziója is elszeparálva jelenik meg a főmenüben és a könyvtárunkban, illetve a PlayStation Now-előfizetők mostantól válthatnak a 720p-s és 1080p-s felbontás között a streamelt játékok esetében.

19.
delphijos
#17: SX-en minden játszható külső USB-s SSD-ről, kivéve az SX játékok. Azokat tárolni lehet rajta, de át kell másolni ha futtatni akarja az ember. Itt eleve van “rendes” bővítési lehetőség, de az itt is a 100e-t súrolja.
18.
nemfontos
#13: Ez azoknak lehet igazán goond akiknek lassú vagy korlátos az internet kapcsolatuk. Ott nem mindegy. Gigás neten ülve ez természetesen nem probléma.
17.
adamsfamily
#16: Maximum a gazdagék.Többinek meg marad az ssd-ről külső hdd-re rakosgatás,illetve vissza.
Nem tudom,hogy a Ps5-nél működik,Series-nél ott állítólag van ilyen.
16.
Fanboi
#15: Ilyen esetben nyilván érthető, de vajon ki fog 70+ ezreket kiadni tárhelyért? :)
Mert kb ennyi egy 1 terrás ps5 tárhelyének tudásával azonos ssd.
Ami ugye a ps5 játékokhoz kell. Tudtommal minden más aminek nem kell ilyen ssd póva eddig is ment külső tárhelyről, de lehet tévedek.
15.
adamsfamily
#13: Nekem kevés lenne.Az 1 Tb is kevés volt Xbox one x-en,mert egyik rokonommal ezzel játszunk,a másikkal mással,haverommal meg egy harmadik fajta játékkal.Nagyjából mindegyik ember miatt fent van 3-4 játék amit tolunk multiban,plusz amik sztori játékok.
14.
zozo76hun
#10: annyira "oszpontositottak" hogy az egyik memoria modulnak szarabb a hutese a mai napig.
13.
Fanboi
#1: Nálam jelenleg fent van:
Judgement, Far Cry new dawn, MK11 ulimate, Metro Exodus, Hitman 3, Wrc 9, és még van helyem bőven, ez kapásból 6 AAA cím de legyen csak 5 mondván a New Dawn kieg... De még ha nem is lenne, nem játszom ennyi stuffal szóval nemigen értem a tárhely hisztit hacsak nem nagy családról van szó vagy az eleve elbaszott Call of duty tárhelyigényéről.
12.
Lorthirash
Amúgy meg akik kárognak azok többnyire nem probléma ez mert sosem vettek konzolt és nem is fognak, csak nincs jobb dolguk ennél.
11.
Lorthirash
Azért azt semelyik károgó se felejtse el hogy itt nvme ssd a belső tárhely ráadásul abból is a jobb fajta azért van annyi amennyi.
Egyébként szerintem nem olyan kevés ez.
Ugyanilyen tudású 1 terás ssd (samsung 980 pro ) 70000 ft, meglehet venni ha nem elég a tárhely.
10.
Blueberry
#8: Valószínű ,hogy alapból csak arra összpontosítottak,hogy a “gyári” rész rendesen legyen hűtve,aztán meg azt nézték,h ahoz mennyi plusz teljesítmény kell a hűtésnek a hozzáadott alkatrészek miatt
9.
Marcus88
#8: Mert valószínű akkor még nem volt kész ez a funkció.
8.
Viktor_The_Best
Ez miert nem elerheto a konzol megjelenesekor mar rogton? Miert kell frissitesben unlockolni??!!!!!! Ez egy akkora szemet dolog amit nem fogok fel hogy letezik!
7.
Magicnightfall
Ps5-re keresek játékosokat PSN ID Magicnightfall
6.
NemecsekErno
#3: A PS+-ból volt fent a God of War meg pár kisebb játék ami jött a PS+ előfizetéssel, a saját TLoU2, a Detroit meg a Valhalla és amikor le akartam szedni a Warzone-t rámszólt, hogy akkor kezdjek el törölgetni elöbb...
4.
GemForge
#1: November óta családi használatban van egy Ps5 és általában semmiféle gondot nem okoz a tárhely nagysága. Persze tárhelyből sosem lehet elég, de hála a tényleg gyors telepítésnek végülis a legtöbb játék percek alatt telepíthető a könyvtárból.
3.
Marcus88
Ne mond már,fér arra 6-7 is!
Ratchet & Clank: Rift Apart 33GB
Resident Evil: Village 40 GB

Még ha jön hozzá patch akkor is 100 a kettő.
Egy TLOU2 110 egy RDR2 120 és még akkor is marad 330 körül.
Még a helyzabáló COD is rámegy és még akkor is marad.
2.
delphijos
#1: Úgyis eladtad, mert nem kell. Akkor nem mindegy ?
1.
NemecsekErno
Végre, rohadjanak meg hogy 2021-ben ekkora tárhellyel van pofájuk kiadni egy konzolt. Kb. 3 AAA játék fél fel rá és utána már nincs több hely.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...