Hell Let Loose - teljesen elszabadult a pokol

  • Írta: Baloo
  • 2021. július 31.
  • Megjelenés
Link másolása
Az ígéreteknek megfelelően a héten elszabadult a pokol a Hell Let Loose-ban, hiszen a százfős online csatákat kínáló FPS végre kilépett az Early Access-státuszból, és egy nagy frissítéssel nyakon öntve élesedett a Steamen.

Sokak érdeklődését felkeltette a százfős és realisztikus második világháborús csatákat ígérő Hell Let Loose, ami a sikeres Kickstarter-kampány után 2019-ben már el is indult korai hozzáférésben. Most pedig két évvel később a Black Matter csapata végre úgy érezte, hogy ideje éles bevetésre küldenie az FPS-t.

A Hell Let Loose ezzel a lendülettel pedig nem csak elhagyta az Early Accesst, de élesedett hozzá egy méretes frissítés is, amibe a a szokásos hibajavítások, illetve balanszfinomítások mellett bekerült két új pálya (Kursk és Stalingrad) és vele együtt a szovjet hadsereg is. Ezeken kívül még helyet kapott négy új jármű és rengeteg új fegyver is a tapaszban.

A jelentős esemény ellenére a készítők nem tervezik behúzni a kéziféket, ugyanis kiadtak egy roadmapot a jövőbeli terveikről, amin többek között azt is kiszúrhatjuk, hogy 2022-ben még egy kampánymóddal is bővítenék a Hell Let Loose-t.

1.
1.
ribizly
Úgy elszabadult, hogy rosszabbul fut, mint a decemberi állapotában. :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...