Gameplay-előzetes a FIFA 22 újdonságairól

  • Írta: szlav
  • 2021. augusztus 1.
  • Videó
Link másolása
Valós felvételekkel és a játékmenetből kiollózott klipekből összeállított előzetessel jelentkezett a FIFA 22, így felfrissíthetjük a tudásunkat a futballjáték idei verziójának legnagyobb újdonságaival kapcsolatosan.

Gyakran megesik, hogy nem a first-party címekből kerekednek a legnagyobb system sellerek, és van egy olyan érzésünk, hogy a FIFA 22 is alaposan meg fogja mozgatni az újgenerációs konzolok eladásait. Annál is inkább, mivel az idei verzió számos olyan új rendszert tartogat majd, amelyek kizárólag az Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re szabott változatban kapnak helyet - okkal háboroghatnak tehát a PC-s játékosok.

Ilyen újdonság például a mai előzetesben is bemutatott HyperMotion, amely teljes, 11v11-es meccsek felvételeivel és machine learning technológiával teszi igazán életszerűvé a játékosok mozgását, legyen szó akár a labdakezelésről, a helyezkedésről vagy a kisebb animációkról. Az idei felvonás ezen felül komoly figyelmet fordít majd a kapusok viselkedésére, a csapatformációkra, illetve bevezeti az Explosive Sprint mechanikáját, melynek használatával rövid sebességlöketet adhatunk az irányított játékosunknak.

A FIFA 22 október 1-jén érkezik PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, Google Stadiára és Nintendo Switchre.

8.
8.
Dízel
Ezert vagyok ideges az ea-re!
7.
7.
Dízel
#4: En tavaly elott megvettem, a 21et nem, mert majd a kovetkezo nagyobb ugras lesz, meg nextgen, nem kell tenyleg minden evbe megvenni, pedig en is FUTozok. De iden mar meg kell vennem mert a 2 evvel ez elotti az mar regi es hasznalhatatlan.
6.
6.
delphijos
#5: Ez oké, ( mondjuk ez se túl elegáns ) de ott még azt mondja az ember hogy elfogadja a HW miatti limitációkat, meg ott a Frosbite váltásra fogták, hogy Switch-en nem megy. Eddig még ez is elment volna, de már jött ki játék Switch-re vele az idén, szóval már ott se lehetne kifogás.
5.
5.
Ooorky
#3: Nem tudom miért sírtok, Switch-re reskin-elt fifa '17-et árulnak évről évre :D
4.
4.
Bauff
#2: van deep gameplay leírás csak ezt a portálok nem közlik...ott minden.le van írva
aki megveszi PC-re az meg jó.nagy hülye és nem azért, mert nem nextgen, hanem az ára miatt
de amíg az eladások jól mennek így is minek költsenek a PC fejlesztésre? Nem az EA-t kéne szidni (főleg), inkább akik veszik és támogatjáknőket, igaz ez nextgen verzióra is... most már 70-100euró a játék és viszik mint a cukrot, hiába szidják utána egy éven át :) de mellette beleöltek még vagy 1000 eurot pakkokra :/
3.
3.
Dízel
Szarhazi Ea! Most komolyan miert kell diszkriminalni egy platformot? Legyen bekapcsolhato, vagy legyen update formajaban letoltheto, vagy adjak felaron a jatekot, sot! A pcsek ingyenes updateel frissithetnek a 21et! Ha szerintuk ennyire le van szarva a pc-s tarsadalom, meg meg sem eri pcre fejleszteni, akkor ne is kerjenek a nagy semmiert penzt!!
2.
2.
delphijos
Plusz nagyvonalúan el van hallgatva a videókban hogy ezek az újdonságok melyik verziókban NEM lesznek benne….
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...