FIFA 22 PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Természetesen idén sem maradunk FIFA nélkül.

Európai toplista: nem találod ki, melyik játék előzte meg a Saints Row-rebootot!

Az új Saints Row az amerikai után az európai eladási listán is a második helyet csípte el. A toplista további helyezettjei is tartogatnak meglepetéseket, különösen az első hely.

Brit toplista: nem talál legyőzőre a Horizon: Forbidden West

Továbbra is magabiztosan vezeti a brit játékeladási toplistát a Sony egyik idei nagyágyúja, a Horizon: Forbidden West.

Brit toplista: újra vezet a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

Az uborkaszezon utolérte a briteket is, újra élen a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga.

Brit toplista: nem talált kihívóra az F1 22

A nyári uborkaszezon közepette kevés komolyabb megjelenésre várhattunk az elmúlt hetekben, így talán nem is olyan meglepő, hogy az F1 22 ismét a brit eladási lista csúcsán végzett.

Xbox Game Pass - néhány játék azért még maradt június végére is

A Microsoft nem siette el a június második felében esedékes Game Pass-újdonságok bejelentését, de kiderült, hogy most nem is nagyon volt mit villantania. Öt címmel gazdagodik a szolgáltatás az előttünk álló két hétben.

A FIFA 22 jövő héten csatlakozik az Xbox Game Passhez

Még nincs meg a teljes lista az Xbox Game Pass június második felében érkező újoncairól, de az Electronic Arts jóvoltából azt már tudjuk, hogy a FIFA-sorozat tavalyi darabja köztük lesz.

Hivatalos: EA Sports FC címmel folytatja a FIFA-játéksorozat

Közel harminc év és majdnem negyven játék után az Electronic Arts szakít a Nemzetközi Labdarúgó-szövetséggel. A FIFA-játéksorozatot a jövőben a már korábban is pletykált EA Sports FC címen találjuk majd meg.

FIFA 22 - közeleg a crossplay funkció tesztje

Nemrég szárnyra kelt a pletyka, hogy az EA crossplay-támogatással is ellátja a focis sorozatának következő darabját. Ezt mindenképp megerősíti, hogy hamarosan tesztelni kezdik a funkciót a FIFA 22-ben.

Frissítve: Felsorakoznak a PlayStation Plus májusi játékai

Kár is lenne meglepődnünk rajta: ebben a hónapban is idő előtt leleplezték a PlayStation Plus következő ajándékait. Ha minden igaz, májusban focisták, sírrablók vagy vikingek lehetünk.

Brit toplista: továbbra is vezet a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

Miután nem igazán volt említésre méltó megjelenés a múlt héten, a brit toplistán sem történtek látványos változások. Ennek köszönhető az is, hogy megint a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga vezet.