Forza Motorsport 2 - 167 új kép és 2 videó

  • Írta: Daks
  • 2007. május 6.
  • Videó
Link másolása
Forza Motorsport 2 rajongók figyelem! Hatalmas adag médiaanyag érkezett a játékból, van itt egy rakat kép, meg néhány szuper videó is! Érdemes meglesni őket!
Forza Motorsport 2 rajongók figyelem! Hatalmas adag médiaanyag érkezett a játékból, van itt egy rakat kép, meg néhány szuper videó is! Érdemes meglesni őket!


Összesen 167 darab ingame képpel bővült galériánk - még végignézni se könnyű feladat. A két új videó egyike a játék intróját fedi fel, míg másik egy több mint 5 perces gameplay játékmenetet mutat be. Érdemes végignézni, hiszen nem mindennapi játékkal van dolgunk!


A Forza Motorsport 2 jűnius 8-án jelenik meg, itthon teljes magyar felirattal. A Microsoft Magyarország jóvoltából a jövő héten (remélhetőleg) már eljut hozzánk a cucc, úgyhogy készüljetek, mert hamarosan exkluzív játékteszttel jelentkezünk!

Ugrás a galériához

13.
13.
Madd Dogg
azért a féktárcsák felizzása nem semmi. jó nem nagy kunszt, de máshol még nem láttam. nagyon tetszetős lenne a 2. videó is, ha nem szarták volna el replay betétekkel, az mindn játékban bóvlin hat. és jobb lenne, ha külső kameranézetből menne a verseny. amúgy azért éppen nem szar.
12.
12.
kharami
gamezz! Én pont ezt mondom , hogy azok rendben vannak! azota csunyult el a gém! sztem! Mert azok kicsit más szintüek voltak! vagy az öreg photoshop volt munában!
11.
11.
fojesz
Hát ha a második videó alapján kéne ítélni, én is simán azt mondanám rá, hogy szar: ilyen dögunalmas videót régen láttam. Viszont az intró és a képek jók.
10.
10.
kharami
nem vagyok betépve! Nézdcsak meg a ferraris meg porsches képeket, amik még régebben jöttek ki!

De ott a Lancer Evos is! SAjnos én igy látom , ez van!
9.
9.
nimat16
kharami te be vagy szííva?eza a grafika sokkalta szebb mint a régi képeken.Ennél a játéknál a grafika csak fejlődött a fejlesztés során.
8.
8.
kharami
háttt egyik szemem sir, a másik nevet! elég jo játéknak tünik, de a régebben látott képek sokkal szebbek voltak! annak a grafnak nyoma snincs! sajnos!:(

7.
7.
Utys
Szívesenn megunnám, csak lehetőségem sincs játszani vele. Kéne konzol, kéne...
6.
6.
Tomasonda
GK-sok csináljatok vmit a sok névtelennel! Hogy csak regisztrált írhasson mert már több oldalon láttam hogy szídják a GK hogy milyen sok idióta ír oda sok baromságot! :(
5.
5.
kenny22
ahogy elnézem a grafikára nem lesz panasz, de a játékmenet az elég könnyen megunható lesz, ha nem csinálnak még vmit, h jobb legyen.. amugy nem lehet rossz
4.
4.
Daks
mer biztos nem need for speed azért :D
3.
3.
tjames
Már megint egy "névtelen" értelmes beszólása. Kifejtenéd hogy miért is...
2.
2.
Daks
nem volt könnyű áttölteni :D de nagyon nagy játék! :))))
1.
1.
huszti
úristen, és te beraktad mind a 167-et? köszi, és gratula Daks!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...