The Ascent - funkcióhiányos a Game Pass-változat

  • Írta: fojesz
  • 2021. augusztus 2.
  • Hír
Link másolása
Nem először írunk arról, hogy egy játék Xbox Game Pass- és Steam-változata között különbség van, eddig azonban inkább az utóbbi platform rajongói panaszkodhattak. A The Ascent esetében ők jártak jobban.

A The Ascent július 29-én debütált PC-n és Xbox-konzolokon, a játék pedig azonnal bekerült az Xbox Game Pass kínálatába is. Üröm az örömben, hogy a PC-s változat Game Pass-verziója némileg hiányos a steames kiadáshoz képest: nem támogatja az NVIDIA-féle DLSS-t, a ray tracing pedig egész egyszerűen nem működik a bekapcsolást követően.

Az Eurogamer jelentése szerint a hírekre már a fejlesztést végző Neon Giant is reagált, a csapat pedig jelezte, hogy gőzerővel dolgoznak azon, hogy a két változat pariban legyen egymással. A készítők szerint az eltérő buildelési folyamatok miatt nem tudják egy egyszerű cserével megoldani a problémát, de mindenképpen rajta vannak az ügyön, és ez vonatkozik arra is, hogy az Xbox Game Pass-verzió állítólag hajlamos többet tölteni, mint a steames.

A Neon Giant azt már korábban leszögezte, hogy az Xbox Series-változat esetében egyáltalán nem számolnak a ray tracing-támogatással.

3.
3.
kryszisz
#1: Nekem konkrétan be sem tölt az MS Store, hogy le tudjam tölteni az Xbox Accessories appot, amivel tudnám frissíteni a kontroller firmwire-ét, mert szeretném vezetékkel használni tableten, update nélkül viszont nem ismeri fel. Szóval lávjú MS, remélem valami third party oldalról is le lehet tölteni azt a szart, majd holnap meglesem.
2.
2.
Ooorky
Nekem semmi bajom vele, semmivel se rosszabb, mint a többi marketplace.
1.
1.
crytek
A pc-s game pass rendszere egy foshulladék. Életemet merem rátenni ,hogy a ms ebbe a részlegükbe csak napköziseket tett oda akik összevissza nyomkodnak csak mindent...Gyak mindennel szívás van csak ami a pc-s game passhoz köthető...
Merem remélni hogy a Windows 11-el lecserélik kompletten ezt az egész moslékot. (Váltottam xboxra így engem már nem idegel fel ez az ótvar ,de vicces hogy le se szarják a folyamatos problémákat)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...