Rövidfilm ágyaz meg a Battlefield 2042-nek

  • Írta: fojesz
  • 2021. augusztus 3.
  • Teaser
Link másolása
Noha a Battlefield 2042-ből kimarad a kampány, sztorit azért írtak hozzá a készítők, és ennek ágyaz meg a jövő héten debütáló rövidfilm, az Exodus is, amelyben egy újságíró szemszögéből ismerhetjük meg az eseményeket.

Ma már nem létezhet multiplayer játék háttérsztori nélkül, így hiába érkezik kampány nélkül a Battlefield 2042, nem állunk majd értetlenül a történések láttán.

Ebben segít majd az Exodus című rövidfilm is, amely augusztus 12-én, magyar idő szerint 17 órakor debütál a YouTube-on, és egy újságíró, Kayvan Bechir szemszögéből mutatja be nekünk az FPS főbb helyszíneit. Az anyag természetesen szintén 2042-ben játszódik, és egy rövid ízelítőt már el is csíphetünk belőle a Twitteren - az ígéretek szerint a premierig további infókra is számíthatunk majd.

A Battlefield 2042 története szerint a klímaváltozás évtizedeken át tartó pusztulást hozott, összeomlott az Európai Unió, és emberek milliói voltak kénytelenek elhagyni a hazájukat - ezek a menekültek a No-Patek, mi pedig egy katonát alakítunk majd közülük. A 2042-ben kitört háború két főszereplője az USA és Oroszország, amelyeknél azután szakad el a cérna, hogy a Kessler-szindróma miatt lezuhanó műholdak globális áramkimaradásokat okoznak.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...