Battlefield 2042 PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

A nem túl távoli jövőben játszódik a 2021-es Battlefield.
Típus:

Battlefield 2042 - ingyenes hétvége az xboxosoknak

Ha Xboxon játszol, és előfizetsz az Xbox Live Goldra vagy az Xbox Game Pass Ultimate-re, jó hírünk van: a hétvégén ingyenesen játszhatod a Battlefield 2042-t, így saját kézből tapasztalhatod meg, érdemes-e befizetni a játékra.

Felsorakoznak a Steam legkeresettebb játékai

A Steam is lezárta a tavalyi évet, és szokásához híven megosztotta velünk, hogy mely játékokat keresték a leginkább az üzletében 2021 folyamán. Valószínűleg nem árulunk el nagy titkot, hogy jó pár slágercím szerepel a listákon.

Battlefield 2042 - sokat várhatunk az első szezonra

Szörnyen döcögősen indult a Battlefield 2042, a szivárgások pedig arról árulkodnak, hogy még egy darabig várnunk kell arra, hogy igazán beinduljon a szekér. Ha igaz a szóbeszéd, akkor legkorábban csak márciusban indulhat el a játék első szezonja.

Amerikai toplista: az üresen kongó polcok hónapja

Megérkezett az amerikai játékpiac teljesítményét monitorozó NPD Group novemberi összesítése, amely furcsa számokat hozott: az eladásokon nem kicsit érezteti a hatását, hogy alig lehet hozzájutni a legújabb konzolokhoz.

Battlefield 2042 - jöhet a battle royale?

Nagyon úgy néz ki, hogy az Electronic Arts nem mondott le arról, hogy battle royale-módot kapjon a Battlefield 2042. Mindezt Tom Henderson árulta el egy nemrég publikált videójában, ahol a fejlesztés körüli problémákról is szó esik.

Az új Battlefield-rész egy hero shooter lesz?

A Battlefield-témában mindig jól értesült Tom Henderson a Twitter-oldalán arról számolt be, hogy információi szerint a Battlefield-sorozat következő felvonása elmozdulna a hero shootereket jellemző irányba.

Jelentős változások jönnek a Battlefield-sorozatnál

Az Electronic Arts komplett Battlefield-univerzumot építene a jövőben, és változások várhatóak a DICE menedzsmentjében is: a Battlefield-sorozat irányítását például a Respawn vezetője, Vince Zampella veszi át.

Jókora frissítést kapott a Battlefield 2042

A DICE megígérte, hogy még decemberben jókora vérfrissítést kap a Battlefield 2042, és úgy tűnik, nem is halogatták nagyon a dolgot. Ma reggel már élesedett is update - lássuk, mi van benne!

Battlefield 2042 teszt - most már videós formában is

Újabb kísérletet teszünk, a fontosabb játékok tesztjeit mostantól videós formában is eléritek majd. A cikkek természetesen nem mennek sehová, az új formátumot inkább kiegészítésnek szánjuk.

Brit toplista: Mario Kart-sikert hozott a Black Friday

Alaposan felforgatták a brit játékeladási toplistát a Black Friday apropóján megeresztett leárazások: az előző hét újdonságai jócskán visszaestek, a szokásos slágercímek pedig a szokottnál is jobban taroltak.