Battlefield 2042 PC, PS5, XSX

A nem túl távoli jövőben játszódik a 2021-es Battlefield.
Típus:

E3 2021: Gameplayen a Battlefield 2042

A korábbi előzetes után végre valódi, bár még pre-alfa állapotban felvett gameplayt is láthatunk a Battlefield 2042-ből. A Battlefield-sorozat legújabb része minden eddiginél nagyobb harcokat és könnyen változó harcmezőket ígér.

Kampány nélkül érkezik a Battlefield 2042

A Battlefield 2042 arra fókuszál majd, amiről a széria igazán szól, ezért a fejlesztők úgy döntöttek, hogy ezúttal nem erőltetik az egyjátékos kampányt, és nem hódolnak be a battle royale trendjének sem.

Bemutatkozott a Battlefield 2042

Mi már tudjuk, hogy mit csinálunk idén októberben. Az EA és a DICE leleplezte a Battlefield 2042-t, amely a nem túl távoli jövő hatalmas csatatereire hívja a széria rajongóit. Csekkoljátok le az első előzetest!

Az utolsó órákban is szivárog az új Battlefield

Ma délután végre lelepleződik a következő Battlefield-játék, melynek szivárgásai az utolsó órákban sem hagynak alább. Ezúttal egy csokor hivatalos kép és a játék borítója került ki idő előtt.

Tovább szivárog az új Battlefield

Ideje lenne már hivatalosan is leleplezni az idei Battlefieldet, hiszen a rengeteg leaknek köszönhetően lassan már nem lesz mit bemutatni. Újabb képekkel és infómorzsákkal jelentkeztek a szivárogtatók.

Jövő héten mutatkozik be az új Battlefield

Szerencsére nem kell kivárnunk a júliusi EA Play Live műsorát, hiszen már a jövő héten bemutatkozik a következő Battlefield. Hamarosan megtudhatjuk, hogy mennyire voltak hitelesek az eddigi szivárgások.