Battlefield 2042 PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

A nem túl távoli jövőben játszódik a 2021-es Battlefield.

Majdnem felére csökkent az EA elnökének fizetése, a részvényesek nem boldogok

Ennek hátterében főként a Battlefield csúfos bukása áll, a keletkezett veszteségek fényében pedig csökkentették a vezetőség fizetését.

A héten rajtol a Battlefield 2042 első szezonja

Sokat vártunk rá, de a héten végre megérkezik a Battlefield 2042 első nagy tartalmi frissítése. A Season 1: Zero Hour egy új pályát, egy új specialistát és egy maroknyi új harci játékszert hoz magával.

Battlefield 2042 - elengedik a Hazard Zone-t

Míg azt várjuk, hogy végre elinduljon a Battlefield 2042 első, a kármentés miatt sokat csúszó szezonja, a fejlesztők elárultak egyet, s mást arról, hogy milyen újításokkal készülnek a közeljövőben.

Battlefield 2042 - a DICE megfelezi a Breakthrough 128 fős létszámát

A kevesebb néha több. A Battlefield 2042 meccsei a hatalmas játékosszám miatt gyakran teljes káoszba fulladtak, így a DICE úgy döntött, hogy az egyik játékmódban lefelezi a tömeget.

Úgy tűnik, hamarosan a Game Passben landol a Battlefield 2042

Az EA Playnek köszönhetően tudhattuk, hogy előbb-utóbb eljön ez a nap, úgy tűnik azonban, hogy a vártnál jóval korábban csatlakozhat az Xbox Game Pass kínálatához a Battlefield 2042. A lövöldét a FIFA 22 kísérheti.

Már tényleg alig játszanak a Battlefield 2042-vel

A SteamCharts adatai szerint mélypontra zuhant a Battlefield 2042 egyidejű játékosainak a száma, ami már az ezret sem éri el, ezzel bőven alulmúlva a Halo Infinite vagy a Battlefield V jelenlegi eredményeit.

DICE: tanultunk a Battlefield 2042 hibáiból

Az EA és a DICE hosszú távra tervezett a Battlefield 2042-vel, a játék azonban hamar elhasalt. A bennfentesek szerint a stúdió tanult a hibákból, így igyekeznek nem újra elkövetni azokat a már készülő következő részben.

Battlefield 2042 - kisebb pályákra van szükség

A DICE, hogy eleget tegyen az átláthatóság ígéretének, bővebb betekintést enged abba, mit tanult a játékosok visszajelzéseiből a Battlefield 2042 kapcsán. Első körben a pályadizájnnal kapcsolatos tanulságokat osztották meg.

EA: a Halo Infinite okozta a Battlefield 2042 bukását

Mára az Electronic Arts is bevallotta, hogy a Battlefield 2042 nem felelt meg az elvárásoknak, úgy tűnik azonban, hogy a vállalat nem képes a felelősségvállalásra. Egy értekezlet során elhangzott, a Halo Infinite tehet a játékuk rossz megítéléséről.

Battlefield 2042 - petíció a pénzvisszatérítésért

Aláírásgyűjtésbe kezdtek a rajongók, akik szeretnék, ha minden platformon vissza lehetne kérni a játék árát. Már több mint 50 ezren csatlakoztak a kezdeményezéshez, miközben a Battlefield 2042 már november óta nyúzható.