Battlefield 2042 PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

A nem túl távoli jövőben játszódik a 2021-es Battlefield.

Új erőre kapott a Battlefield 2042 és a Halo Infinite

Két évvel ezelőtt mindkét lövölde nagy felhajtással jelent meg, majd mindkét cím hamar földbe is állt. Második esélyek azonban léteznek: a Battlefiled 2042 és a Halo Infinite játékosszáma is kilőtt a legújabb, igen sikeres frissítések után.

Ezen a hétvégén a Battlefield 2042 is ingyen játszható

Talán nem véletlenül időzítette a Battlefield 2042 ingyenes próbaidőszakát erre a hétvégére az Electronic Arts, lévén most indul a Call of Duty: Modern Warfare III nyílt bétatesztje mindhárom platformon.

A Battlefield alá rendelték a Criterion Games csapatát

A Burnout- és Need for Speed-játékok fejlesztőcsapata korábban is besegített a korábbi Battlefieldek fejlesztésénél, mostantól azonban hivatalosan is támogatóstúdióvá válnak Vince Zampella vezetése alatt.

Limitált ideig tartó, 24v24-es módot villantott a Battlefield 2042

A DICE bejelentette, hogy július második felében elérhető lesz az Arkangel Directive-esemény a Battlefield 2042-ben, amelynek legfontosabb része egy új, 48 résztvevős Control mód.

Vadiúj stúdiót alapítottak a DICE-veteránok

TTK Games néven egy teljesen új stúdiót alapított Lars Gustavsson és három másik korábbi DICE-tag. Természetesen egy nextgen online shooter lesz az első játékuk műfaja, mi más?

Egy évig még biztosan nem jelenik meg a Dragon Age: Dreadwolf

Az EA közzétette legfrissebb pénzügyi jelentését, aminek végén beszélt a közeljövőben megjelenő játékairól is. Idén is lesznek sportjátékok, viszont az új Dragon Age jövő áprilisnál korábban tutira nem kerül a boltokba.

Április elseje: a Top 10 legnagyobb ökörség egy helyen

Idén is kitett magáért a játékipar a bolondok napja alkalmából. Nyitott szemmel manővereztünk a kamuhírek és egyéb kreténségek közt, és ha már így alakult, össze is szedtük nektek a legjobb poénokat.

Íme, az áprilisi PlayStation Plus Essential játékok listája!

A Sony Interactive Entertainment bejelentette a 2023. áprilisi PlayStation Plus Essential játékokat, amiben többek között feltűnik a Sackboy: A Big Adventure és a Meet Your Maker.

Próbáld ki ingyenesen a Battlefield 2042-t a Steamen!

A Battlefield 2042 ingyenes próbaverziója már elérhető a Steam oldalán, az akció egészen március 16-ig várja a lelkes játékosokat!

Rengeteg újdonságot ígér a Battlefield 2042 negyedik szezonja

Nagy lendületet vesz a Battlefield 2042 a negyedik szezonjában. Az Eleventh Hour névre keresztelt frissítés új pályát, specialistát és járművet, illetve számos új fegyvert hoz magával.