Battlefield 2042 PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

A nem túl távoli jövőben játszódik a 2021-es Battlefield.

Új csapat készíti a következő Battlefield-kampányt, távozott a DICE-tól a széria atyja

Egy izgalmas és egy kifejezetten szomorú hír érkezett a Battlefield háza tájáról. Miközben az EA megerősítette, hogy Marcus Lehto új csapata készíti az új Battlefield-kampányt, a széria atyja, Lars Gustavsson lemondott a posztjáról.

Battlefield 2042 - küszöbön a második szezon, lássuk az újdonságokat!

A napokban jelentős helyzetjelentést tett a DICE a Battlefield 2042 távolabbi jövőjéről, de ne feledjük el, hogy már a nyakunkon az új szezon is. A következő frissítés új specialistát, térképet és néhány fegyvert hoz magával.

Battlefield 2042 - visszatér a kasztrendszer, átalakulnak a térképek

Egy lépés előre, egy lépés hátra. A Battlefield 2042 legutóbbi helyzetjelentéséből megtudhattuk, hogy a DICE miként rázza gyatyába az online lövölde specialistáit és a laposnak ható térképeket.

A Halo-univerzum atyja készíti a következő Battlefield kampányát

Az EA sem titkolja, hogy a Battlefield 2042 bukása után nagy irányváltásra van szüksége a sorozatnak. A következő Battlefield egy teljes single player kampánnyal érkezik, melyet a Halo atyja, Marcus Lehto vezényel.

Majdnem felére csökkent az EA elnökének fizetése, a részvényesek nem boldogok

Ennek hátterében főként a Battlefield csúfos bukása áll, a keletkezett veszteségek fényében pedig csökkentették a vezetőség fizetését.

A héten rajtol a Battlefield 2042 első szezonja

Sokat vártunk rá, de a héten végre megérkezik a Battlefield 2042 első nagy tartalmi frissítése. A Season 1: Zero Hour egy új pályát, egy új specialistát és egy maroknyi új harci játékszert hoz magával.

Battlefield 2042 - elengedik a Hazard Zone-t

Míg azt várjuk, hogy végre elinduljon a Battlefield 2042 első, a kármentés miatt sokat csúszó szezonja, a fejlesztők elárultak egyet, s mást arról, hogy milyen újításokkal készülnek a közeljövőben.

Battlefield 2042 - a DICE megfelezi a Breakthrough 128 fős létszámát

A kevesebb néha több. A Battlefield 2042 meccsei a hatalmas játékosszám miatt gyakran teljes káoszba fulladtak, így a DICE úgy döntött, hogy az egyik játékmódban lefelezi a tömeget.

Úgy tűnik, hamarosan a Game Passben landol a Battlefield 2042

Az EA Playnek köszönhetően tudhattuk, hogy előbb-utóbb eljön ez a nap, úgy tűnik azonban, hogy a vártnál jóval korábban csatlakozhat az Xbox Game Pass kínálatához a Battlefield 2042. A lövöldét a FIFA 22 kísérheti.

Már tényleg alig játszanak a Battlefield 2042-vel

A SteamCharts adatai szerint mélypontra zuhant a Battlefield 2042 egyidejű játékosainak a száma, ami már az ezret sem éri el, ezzel bőven alulmúlva a Halo Infinite vagy a Battlefield V jelenlegi eredményeit.