Ilyen, amikor a Wreckfest és a Carmageddon ütközik

  • Írta: Baloo
  • 2021. augusztus 3.
  • Letöltés
Elindult a a Carmageddon Tournament című ingyenes esemény a Wreckfestben, ahol a legendás autósjáték két klasszikus pályáján koptathatjuk az aszfaltot, és persze a járgányunk alá tévedő zombikat és élőhalott teheneket.

Egymásnak ütközött a két hasonló hangulattal rendelkező versenyjáték, a Carmageddon és Wreckfest, aminek a roncsai közül kimászott a Carmageddon Tournament esemény. Az ingyenes rendezvény alatt a játékosok két klasszikus pályán, két különböző eventet próbálhatnak ki.

A Carnage Accumulator nevű havi esemény alatt Bleak City utcáin száguldozhatunk, ahol három perc alatt a lehető legtöbb pontot igyekszünk majd összeszedni az ellenfél autóinak, illetve a járókelő zombiknak a lezúzásával. A Death Race című heti eseményen pedig az imént említett város mellett a klasszikus Devil's Canyon pályára is átugorhatunk, hogy a legendás Eagle R volánja mögé pattanva versenyezzünk egy pár kört.

2.
Őrnagy
#1: Amelyik játékban nincs zombimód, annak annyi. A háttérhatalom így szoktatja hozzá az embereket az élőhalottakhoz, amivé minket akarnak változtatni. Én pl gyanúsan vonzódom a sötét temetőkhöz, amióta Megkaptam a 2. oltást.
1.
Gabesz0213
Annó csodálatosan sikerült kiherélni a szériát ezzel a zombis maszlaggal. Még jó, hogy a Reincarnationben vissza hoztak valamit belőle.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...