Marvel's Avengers - T'Chaka gyermekei

  • Írta: szlav
  • 2021. augusztus 4.
  • Videó
Link másolása
Nem kell már sokat várnunk a Marvel's Avengers legújabb ingyenes kiegészítőjére, melyben végre felhúzhatjuk a Fekete Párduc maskaráját, hogy megvédjük Wakandát. A legújabb kedvcsináló a történet főbb karaktereit ismerteti.

Wakanda királya, T'Chaka meghalt, így eljött az ideje, hogy az ifjú T'Challa magára vállalja az apja szerepét és felöltse a Fekete Párduc álruháját. A Marvel's Avengers legújabb expanziója, az augusztus 17-én debütáló War for Wakanda egy vadonatúj történetszállal, számos új bevetéssel, no meg persze egy új játszható hőssel, Black Pantherrel bővíti a szuperhősös játékot - ehhez érkezett ma egy sztorielőzetes.

Ahogy azt láthatjuk, nem csak T'Challa kap majd kulcsfontosságú szerepet az új fejezet során. A Párduc ruháját viselő fiatal király mellett a testvére, Shuri is feltűnik majd, csakúgy, mint Okoye,  Wakanda rendíthetetlen védelmezője. Természetesen egyetlen szuperhőssztori sem lehet kerek egy gonosztevő nélkül - ezúttal a fronton a nemzetközi fegyverkereskedő, Ulysses Klaue jelentkezett arra, hogy ellássuk a baját.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...