Hamarosan forog a The Mandalorian új évada

  • Írta: szlav
  • 2021. augusztus 4.
  • Cooltúra
Link másolása
Eddig is sejthettük, de már biztos forrásból is megtudhattuk, hogy hamarosan megkezdődik a The Mandalorian harmadik szezonjának forgatása. A premierre persze még egy darabig várnunk kell, de addig sem fogunk unatkozni.

Egyenesen Moff Gideon szájából hangzott el a hír, miszerint a Lucasfilm hamarosan ismét összeverbuválja a The Mandalorian stábját, hogy megkezdődhessen a harmadik szezon forgatása. Giancarlo Esposito az észak-karolinai GalaxyConon megerősítette, hogy a stúdió már befejezte a The Book of Boba Fett forgatását, illetve azt is elárulta, hogy ennek köszönhetően hamarosan nekiláthatnak a Mando új évadának.

Esposito azt is megemlítette, hogy a sorozat címszereplője, Pedro Pascal jelenleg épp Kanadában tartózkodik, ahol javában zajlik a The Last of Us-sorozat forgatása, de mivel Pascal karaktere szinte mindvégig sisakot hord, nem kell feltétlenül várni a színész jelenlétére.

Bármennyire is szeretnénk, még egy darabig várnunk kell a harmadik Mando-szezon premierjére, hiszen az legkorábban csak valamikor 2022-ben kerül majd fel a Disney+ kínálatába. A szolgáltató azonban addig sem hagy minket friss Star Wars-tartalmak nélkül, hiszen jelenleg is javában fut a The Bad Batch, szeptemberben jön a Visions, idén decemberben pedig képernyőre kerül a korábban említett The Book of Boba Fett is, amelyben Temuera Morrison és Ming-Na Wen párosát láthatjuk majd a galaxis legrettegettebb fejvadászainak szerepében.

1.
1.
hoaw
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...