Újabb Star Wars-sorozatot lepleztek le (spoiler!)

  • Írta: fojesz
  • 2020. december 19.
  • Cooltúra
Link másolása
Kiderült, hogy nem minden készülőfélben lévő Star Wars-sorozatról rántotta le a leplet a Lucasfilm, a The Mandalorian második évadának záróepizódja végén ugyanis egy újabb széria mutatkozott be. Figyelem, spoileres írás következik!

Az alábbi írás spoilereket tartalmaz a The Mandalorian legutóbbi epizódja kapcsán!

Tegnap lement a The Mandalorian második évadának remekül sikerült és egyébként a sorozat eddigi legnagyobb cameóját magába foglaló záróepizódja, amit vétek volt kikapcsolni a stáblista elindulásakor: a türelmesebbeknek egy extra jelenet volt a jutalma, amely egyúttal egy újabb Star Wars-sorozatot lengetett be a rajongóknak.

A jelenet Jabba palotájában játszódik, ahol a hutt halálát követően az időközben nem kicsit elhízott Bib Fortuna vette át az uralmat. A látszólag átlagos szombat délutánt Fennec Shand és Boba Fett felbukkanása zavarta meg, az utóbbi pedig, miután kiirtották a teljes brigádot, maga foglalta el Jabba trónját. Hogy mit akar ez jelenteni, az majd 2021 decemberében derül ki, akkor veszi kezdetét ugyanis a The Book of Boba Fett című sorozat.

Korábban is pletykáltak arról, hogy az immár hivatalosan is feltámasztott karakter maga is kapna egy spin-offot, erről azonban nem ejtett szót a Lucasfilm a múlt héten, amikor egy raklapnyi új anyagot villantottak meg a rajongók számára. A fentiek tükrében ez persze érthető, a teaser kiválóan koronázta meg a legutóbbi epizódot.

3.
3.
Kreto
Nem értem. Volt már bármilyen bejelentés azzal kapcsolatban hogy Boba saját sorozatot kap? Már minden létező oldal lehozta hogy a Mandalorian új sorozatból villantott, nekem viszont az jött le hogy ez csak az új évad neve lesz. Főleg úgy hogy kiírták 2021 decemberében jön mikor a Mandó is folytatódik. Miért indítana egyszerre 2 hasonló sorozatot? A jelenlegi story lezárult és jön a következő.
2.
2.
Clayman
Ez az utolsó rész visszahozta a lelkesedésem a Star Warsba. A záró jelenet (nem a stáblista utáni) rendes libabőrt okozott.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...