Aliens: Fireteam Elite - hordamódot is kapunk

  • Írta: szlav
  • 2021. augusztus 5.
  • Letöltés
Link másolása
A vártnál jóval tartalmasabbnak ígérkezik az Aliens: Fireteam Elite első napi frissítése, a patch ugyanis az ilyenkor megszokott bugjavítások és balanszfrissítések mellett egy komplett játékmódot is hoz magával.

Már csak néhány hetet kell várnunk arra, hogy szembeszállhassunk a xenomorphok végtelen hordáival, ez a szóhasználat pedig a vártnál is találóbb, a Cold Iron Studios ugyanis bejelentette, hogy meglepetésként kapunk egy klasszikus hordamódot is. Az Aliens: Fireteam Elite alapvetően egy háromfős, személyre szabható kasztokkal operáló kooperatív lövöldeként veszi fel a versenyt a Left 4 Dead sarjadékaival, a hagyományos kampány végére érve azonban lehetőséget kapunk majd arra is, hogy szembeszálljunk a hullámokban érkező idegenekkel.

A frissen leleplezett játékmód egyébként különös módon a játék első napi frissítésével érkezik majd. A telepítéskor automatikusan letöltődő patch számos fronton javít majd a korai változaton, így tartalmaz számos hardveroptimalizációt, balanszfrissítést, csiszol némileg az ellenséges AI viselkedésén és a játék nehézségi szintjein is. A patch note-okat erre találjátok.

Amennyiben kíváncsiak vagytok az Aliens: Fireteam Elite játékmenetére, akkor csekkoljátok le a korábbi gameplay-felvételeket, ha viszont már inkább a premiert várjátok, akkor tartsatok ki augusztus 24-ig, hiszen ekkor fut be a játék PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, illetve PlayStation 5-re.

1.
1.
Ooorky
Célkereszt is lesz benne?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...