Jövő héten újabb ID@Xbox Showcase várható

  • Írta: gorien
  • 2021. augusztus 6.
  • Rendezvény
Link másolása
A Microsoft és a Twitch ismét összefog, hogy egy digitális műsorral népszerűsítsék az ID@Xboxszal együttműködésben készülő, független fejlesztésű játékokat. Bejelentések, demók és Game Pass-hírek várhatók.

Míg a Sony tegnap szemlézte, hogy milyen indie játékokat várhatunk a közeljövőben a PlayStationökön, addig a Microsoft jövő héten készül hasonlóra. Az ID@Xbox, ami egy független stúdiókat felkaroló program, magyar idő szerint augusztus 10-én, 18 órakor jelentkezik a Twitchen, hogy játékbejelentéseket, helyzetjelentéseket és Game Pass-híreket szállítson, és demókra is számíthatunk.

A Twitch és a Microsoft legutóbb márciusban fogott össze, ami a /twitchgaming Showcase: ID@Xbox műsorban kulminálódott, ez tér most vissza ismét. Legutóbb hatvannál is több független fejlesztésű cím képviseltette magát a műsorban, így remélhetőleg ezúttal is bőven készülnek látnivalóval a redmondiak. A blogposzt és a közre adott kép alapján olyan játékok felbukkanására biztosan számíthatunk, mint az Aragami 2, a The Big Con, a The Artful Escape, az OlliOlli World, a Library of Ruina és az RPG Time: The Legend of Wright.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...