Aragami 2 PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Az árnyakat irányító bérgyilkosok visszatérnek.
Típus:

Bőven jön még a hónapban játék a Game Passbe

Gördeszkás madarak, árnyak között rejtőző nindzsák, jeges óceánok és ősi csodákkal teli sivatagok várnak még ránk szeptemberben, ha van a kezünk ügyében egy Xbox Game Pass-előfizetés.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A nyári uborkaszezont messze magunk mögött tudva belevethetjük magunkat a szeptemberi játékzuhatag következő nagy hullámába. Mindegy, hogy melyik platformot preferáljuk, unatkozni sehol nem fogunk.

Mit láttunk a tegnapi ID@Xbox-műsorban?

A Microsoft platformjaira tartó független játékokkal foglalkozó ID@Xbox tegnap este ismét műsort tartott, hogy reflektorfénybe állítsa protezsáltjait. A közel kétórás adásba bőven fértek videók, bejelentések és fejlesztői interjúk is.

Jövő héten újabb ID@Xbox Showcase várható

A Microsoft és a Twitch ismét összefog, hogy egy digitális műsorral népszerűsítsék az ID@Xboxszal együttműködésben készülő, független fejlesztésű játékokat. Bejelentések, demók és Game Pass-hírek várhatók.

E3 2021: Íme, a Guerrilla Collective második etapja

A Guerrilla Collective egy héten belül másodjára is összeült, hogy újabb indie játékokat mutassanak nekünk. A mai adásban a lehető legváltozatosabb címek képviseltették magukat, szám szerint negyvenen.

Szeptemberben érkezik az Aragami 2

Némi csúszást követően napra pontos megjelenési dátumot kapott az Aragami folytatása, egyúttal pedig egy gameplay trailer is érkezett, amely rövid betekintést enged az új részbe.

Várnunk kell még egy darabig az Aragami 2-re

Noha az Aragami folytatásának az idei év elején kellett volna megjelennie, a fejlesztők közölték, hogy erre már biztosan nem kerül sor - 2021 második felére csúszott át a játék.

Folytatást kap az Aragami

Visszatérnek az árnyékokat uraló nindzsák. Az Aragami második részében ismét a lopakodás és a precíz harc élvezi a főszerepet, a küldetéseket pedig akár két barátunkkal együtt is elvégezhetjük.