A jövő őszt célozza a Dead Space-remake

  • Írta: fojesz
  • 2021. augusztus 7.
  • Pletyka
Link másolása
Noha az Electronic Arts még nem árulta el, hogy mikor kerül boltokba a Dead Space remake-je, a pletykák szerint nem húzná sokáig a megjelenést a kiadó: jelenleg a jövő őszt célozzák a projekttel.

Nagy volt az öröm, amikor az Electronic Arts bejelentette a Dead Space visszatérését, azonban egyelőre csak egy rövid teaserre futotta a kiadónak, és néhány kulcsfontosságú részletet leszámítva nem is árult el semmit a játékról. Márpedig a játékosok ki vannak már éhezve a Dead Space-remake-re, és minden infómorzsát türelmetlenül várnak.

A legutóbbi híreket a VentureBeat szállította, ők pedig kifejezetten jól értesültek Dead Space-fronton, hiszen a remake érkezéséről is ők számoltak be először. A lap újságírója, Jeff Grubb úgy tudja, hogy az Electronic Arts 2022 őszére lőtte be a játék megjelenését, vagyis a jelenlegi elképzelések szerint bő egy év múlva már rá is vethetjük magunkat az újrázásra. Elképzelhető persze, hogy lesz némi csúszás, Grubb szerint ezért nem is valószínű, hogy a cég egyhamar elárulja az anyag pontos premierdátumát - jóllehet az idei évben még biztosan mutat belőle valamit.

Eközben a Collider szúrta ki az Electronic Arts weboldalán azt a posztot, amely a Dead Space-t fejlesztő csapat vezetőségét mutatja be. Az írás több érdekes részletet is tartalmaz, így derült ki például, hogy bár a játék kivágott tartalmakat is felvonultathat, ugyanakkor maga is elengedi a kevésbé működő elemeket, valamint megtudtuk, hogy a remake kamerája a God of Warhoz hasonlóan vágás nélkül követi majd az eseményeket.

13.
13.
BockÚr
#5: a 3. részt már azzal elbaszták hogy sands of time fanokra hallgattak és nem folytatták a wwt egy lebutitott bugos szart kaptunk helyette gg ubi
12.
12.
kryszisz
#11: Hát a Motive azért nem új csapat:) Más kérdés, hogy a Battlefront 2 kampánya hulladék volt, a Squadrons meg ahogy hallom csak VR-ban igazán élvezetes, de akkor is, leraktak már azért 2 játékot. Én mindenesetre várom, túl sok mindenre nem emlékszem már belőle azon felül, hogy imádtam. Nem úgy a 3 DLC-jének cliffhangeres befejezésére, arra nagyon is-.-
11.
11.
almaspite
#10: Arról nem is beszélve, hogy az eredeti csapatot széthorda az EA miután rosszul sikerült a 3, aminek a gyenge minősége EA fejeseknek volt köszönhető.

Ha most összeraktak egy új csapatot, akkor nekik tökéletes gyakorlás lesz ez a remake.
10.
10.
manderel
#5: Mióta kijött a legutóbbi rész, kialakult már egy újabb gamer generáció. 8-9 év ebben az iparban rengeteg. Elég valószínű, hogy jönni fog új rész, csak előbb felvezetik a fiatalabbaknak a régi felújításával.
9.
9.
crytek
#6: Venni ,minek? Mióta van ea play semmit se kell venni tőlük szimplán várni
8.
8.
GAMEROD
Szerintem inkább valami reboot lesz ez, nem remake, mert nem olyan elavult alapokra épül az eredeti ami több éves buherákat igényelne.
7.
7.
Stark666
Első nap meg is veszem :D
6.
6.
Nem szabad semmiképp megvenni ezt a játékot és az EA-t támogatni. Tönkretesznek mindent, kirugdalják a fejlesztőket, utána meg adják ki pár év múlva ugyan azt azoknak, akik annyira hülyék, hogy megveszik.

Hell, nope.
5.
5.
A Fénybenjáró
Hát igen. Spoiler!
A 3. részt baszták normálisan lezárni, egy cliffhangert hagytak a végére, hogy számíthassunk a folytatásra. Erre cseszd meg mi van? Kiadják újra az első részt... Gratulálok!
4.
4.
PS4jacksony
Én inkább egy új résznek örültem volna a mai elvárásnak megfelelő látvánnyal.
Most ugyanazt kiadják amit már majd mindenki ismer kicsit szebb grafikával ........ Nem tudom megérteni olyan mint ha nem akarnának új játékokat csinálni mindent felújítanak inkább mint a zeneiparban.
2.
2.
crytek
#1: Mivel a PoP-át egy másik stúdió csinálja már, gondolom eléggé bele kell nyúlniuk az meg nem 2 nap
1.
1.
Darksiders84
Az igen tényleg nem húzzák sokáig a megjelenést már csak alig több 1 évnél.
Prince of Persia is ,hogy eltűnt tavaly november/ december helyett még lehet idén se érkezik meg.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...