Guardians of the Galaxy - így készültek az Őrzők

  • Írta: gorien
  • 2021. augusztus 13.
  • Videó
Link másolása
A Marvel's Guardians of the Galaxy egyedi megközelítésben tálalja majd az Őrzőket. A Marvel Filmes Univerzum és a képregények árnyékában nem egyszerű saját dizájnnal előállni, de az Eidos Montréal megpróbálkozik vele.

Az Eidos Montréal E3-on bemutatott Marvel's Guardians of the Galaxyjében ismét videojátékos formában köszönthetjük a Galaxis Őrzőinek szedett-vedett csapatát. A Marvel Filmes Univerzumban tettek szert igazán nagy népszerűségre ezek a figurák, így az, hogy mindenkinek ismerős, de mégis egyedi legyen a megjelenésük, nem kis kihívás. A frissen kiadott, kulisszák mögé kalauzoló videóban Bruno Gauthier-Leblanc művészeti igazgató mesél arról, miként is alkották meg a főszereplők dizájnját. 

Gamoránál a vezérelv például az volt, hogy egyértelművé tegyék, ő leghalálosabb nő az egész galaxisban, így a képregények fekete-fehér öltözékét vették kölcsön, amit néhány további veszélyes kiegészítővel láttak el. Drax körkörös tetoválásainak is megvan a maguk eredete: minden szegmens egy-egy győzelmet szimbolizál, de a motívumhasználat egyébként is a szülőbolygója, Katath jellemzője.

Rocket kinézete igyekszik tükrözni mindazt, amit szeret, történetesen a fegyvereket és a robbanásokat – a puskája egészen sok alakot képes ölteni. Groot kapott egy „nyeregként” is használható páncélt, amire Rocket bármikor felpattanhat, ha egy sétáló lőállásra van szüksége. Star-Lord kivitelezésénél pedig azon a vonalon indultak el, hogy mi lenne, ha a neve a gyerekkori kedvenc metálbandájától eredne, de a dizájnjában sok apróság utal még a nyolcvanas évekre.

Hogy tényleg kellően egyediek lesznek-e ezek a figurák, azt majd október 26-tól megtudjuk PC-n, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön, valamint Xbox One-on és Series X/S-en.

5.
5.
mohaneji
Nekem tetszik hogy semennyire nem erőltetik a coop módot pedig a felállás lehetővé tenné. Az Avengers játékot nem próbáltam ki. PSem nincs Pókember kimaradt más szóló Marvel játékot nem ismerek a közelmúltból. Jé és elég nagy plusz hogy ez idén kijön ,csak el ne kiabáljam.
4.
4.
Gerzson95
Ebben fog kelleni lövöldözni azokat az idióta zselékockákat?
2.
2.
szujonor
Sokan írták már (először az Avangers, majd most a Guardians kapcsán), hogy mekkora hülyeség azon fennakadni, hogy a karakterek nem hasonlítanak a filmes verzióra. Ez igaz is. De szerintem pont az a baj, hogy nagyon hasonlítanak, de direkt nem olyanok. Kicsit több kikacsintás a képregények felé, esetleg több egyedi ötlet még jobb lenne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...