Egyperces reklámfilmet kapott a Steam Deck

  • Írta: Baloo
  • 2021. augusztus 19.
  • Videó
Link másolása
Közel nyolc hónap üresjárat után a Valve-nak eszébe jutott, hogy van egy YouTube-csatornája, ahova most gyorsan fel is töltött egy rövid reklámfilmet a következő nagyobb projektjéről, a Steam Deckről.

Július közepén jelentette be a Valve, hogy beszállnak a handheld gépek piacára a Steam Deckkel, ami gyakorlatilag a PC-nk és a steames könyvtárunk zsebre vágását kínálja majd 400 dollárért cserébe. Azóta már sok egyéb érdekességet is megtudtunk a gépről, most pedig egy rövid reklámfilmet is kapott az eszköz:

A Steam Deckkel kapcsolatban egyébként nemrég Pierre-Loup Griffais elmondta, hogy lesz a gépben egy beépített fps limiter is, amivel 30 fps-re korlátozhatjuk a képkocka-sebességet a jobb üzemidő érdekében. Az úriember példának a Portal 2-t hozta fel, ami a funkció bekapcsolása után akár hat órán keresztül is pörgethető volt, viszont anélkül már négyórányi játék lemerítette a gép akkumulátorát.

A napokban a PC Gamer csapata szintén érdeklődött a géppel kapcsolatban a Valve-nál. Ők arra voltak kíváncsiak, hogy amennyiben dokkolt módban használjuk majd a Steam Decket, akkor jobb teljesítményre számíthatunk-e játék közben. A termékfejlesztő Greg Coomer válaszul elmondta, hogy az optimalizáció során a hordozható élmény élvezi a prioritást, ezért nem eszközöltek változtatást a dokkolt üzemmód működésében.

Decemberben mindenre fény derül, hiszen ekkor érkezik a Valve új üdvöskéje a boltokba, de az is lehet, hogy Phil Spencer megosztja majd az élményeit a Steam Deckkel kapcsolatban a későbbiekben is. Az Xbox fejese ugyanis már nagyban nyüstöli a handheld gépet, és kiemelte, hogy az xCloud, a Halo és az Age of Empires is remekül fut a masinán.

2.
2.
hedzsooo
#1: +1 Jó kis kütyüke lesz ez, már kíváncsian várom, hogy miket lehet majd rá feltenni játékok mellett, modderek is tuti neki esnek majd egyből. ;D :-)))
1.
1.
XuChi
Már nagyon várom már hogy megjelenjen végre :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...