Mozgás közben a switches Crysis 3 Remastered

  • Írta: Baloo
  • 2021. augusztus 21.
  • Videó
Link másolása
A Digital Foundry neve az évek alatt egybeforrt a Crysis első és harmadik részével, így nem nagy meglepetés, hogy a csapat azonnal lecsapott a lehetőségre, hogy nagyító alá vegye az utóbbi újrakevert kiadását a Nintendo hibrid konzolján.

Az elmúlt években a Crysis 3 számtalan alkalommal köszönt vissza a Digital Foundry videóiban, amikor PC-s hardvereket tesztelt a csapat, hiszen amellett, hogy a széria egyébként is a szíve csücske a srácoknak, a 2013-as megjelenés ellenére a Crytek alkotása a mai napig megállja a helyét a látványt illetően. Egyáltalán nem meglepő tehát, hogy a Crysis 2 Remastered PS5-ös verziója után a trilógia záróakkordjának az újrahangolt kiadására is rárepültek - ezúttal ráadásul Nintendo Switchen:

A korai állapot ellenére pedig az eredmény már most nagyon biztató a hibrid konzolon: dokkolt módban a játék stabilan tartja a 30 fps-t (amit anno nem mondhatott el a játék PS3-as és Xbox 360-as változata sem) ráadásul a felbontás, illetve az élsimítás is sokkal szebb Switchen, mint a PlayStation 3-as verzióban.

Habár a Crysis Remastered Trilogy egyelőre nem rendelkezik premierdátummal, a tervek szerint az FPS-trilógia újrázása valamikor idén ősszel érkezhet PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series S/X-re, illetve Nintendo Switchre.

7.
7.
Chdz
#6: Már lassan inkább a PS4 szintjét lövik, hanem jövőre már meg is lövik...
6.
6.
Chdz
Még az AA is jobb a szvicses verzión... Már egy komolyabb teló, mint egy ROG pl. erősebb, mint anno egy PS3.. Pár év, és még komolyabb handheld cuccok jönnek.
5.
5.
#2: Pl a PS3-at keresztbe veri grafikában és mindenben ahhoz képest, hogy klotyókvarcjátékon fut. Ráadásul nem 20 fps, hanem 30, ami azért egy minimum lenne. Ugye.

Én majd arra leszek kíváncsi, hogy a 2013-as játékban meglesz-e Series Box és PS5-ön egyáltalán a 60 fps és az akkori grafika...
4.
4.
Gerzson95
#2: Végig kellene nézni a videót,mielőtt hülyeségeket írsz ki. :)
3.
3.
r3dman
Volt értelme.Azt hittem a switch többet tud.
2.
2.
Viktor_The_Best
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...