Ennyit szépült a Crysis Remastered Trilogy

  • Írta: Baloo
  • 2021. augusztus 19.
  • Videó
Link másolása
Vadonatúj videóval jelentkezett a Crytek, amiben a Crysis-széria epizódjait egymás mellé állítják Xbox 360-on és Xbox Series X-en, és bemutatják, hogy mennyit fejlődött a lövöldözős sorozat az évek alatt.

Június elején megtörtént a hivatalos bejelentés, miszerint a Crysis Remastered után jön az egész trilógiát ráncfelvarrásban részesítő Crysis Remastered Trilogy. A jó hír után biztos sokan voltak rá kíváncsiak, hogy hogyan fest majd az új konzolokon a legendás FPS-széria, így a Crytek gyorsan villantott is egy videót, amiben az Xbox Series X-es kiadást ereszti össze a játékok Xbox 360-as verzióival:

A videó alatti leírásból kiderült, hogy a Crysis Remastered Trilogy többek között nagy felbontású textúrákat kapott, 1080p és 4K között mozgó dinamikus felbontásban fut majd, és természetesen mindezt most már 60 fps társaságában teszi Xbox Series X-en.

Emellett pedig a Digital Foundry is készített a német csapattal egy interjút, amiben megerősítette a Crytek, hogy a trilógia második és harmadik epizódjának az újrakeverésében is bekapcsolható lesz a ray tracing - de a technológia majd csak a PC-s verziókban lesz elérhető. Az ő videójukban pedig a Crysis 2 Remastered PS5-ös változatából kaphattok el egy pár játékmenet-felvételt:

A Crysis Remastered Trilogy valamikor az idén ősszel érkezik PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series S/X-re és Nintendo Switchre.

17.
17.
Tokodboy
#16: Bár az igaz, hogy valamelyik Yerlinek a rokona, talán a keresztfia..... Ezért tart ott a Crytek ahol most.....
16.
16.
Tokodboy
De felment a ranglétrán Steffan Halbig. Mikor vele dolgoztam még csak sima teszter volt a Cryteknél.
15.
15.
crytek
#14: Kell majd single cucc is. Ők is látják hogy a népek a mai napig kajálják a Crysisokat amikbe most már csak ugye only single player van.
Ha nekik megéri vele foglalkozni ezekkel ilyen max 1-1.5 -ne adj isten 2 milliós (pc,xbox,ps,switch) eladás akkor csak hegesztenek majd single-t is. De egyébként már több mint fél éves hír hogy javában csinálnak egy AAA cuccot amihez kerestek embereket. Szóval nem kizárt hogy jön majd valami.

Egy egybe gyúrt Crysis Worlds game-et el tudnék képzelni ahol amolyan GTA 5 jelleggel tudnánk tolni a harcot. És éppen az ő szemszögükből látnánk a dolgokat egybegyúrva a 3 részt...
14.
14.
#13: Főleg, hogy a Crytek mindig visszatér a multis foshoz, mert abban látják a pénzt. Persze, amikor a pénz elfogy, akkor meg a single játékaikat adják el újra....

Ez valami iparági standard lehet...(?) Ott van pl a Codemasters is, akiknek a jó rally játékokból mindig volt pénzük, aztán elkezdték a konzolos szemét Dirt-öt gyártani. Ez egy pár rész alatt majdnem csődbe vitte őket, úgyhogy utolsó erőből megcsinálták a Dirt Rally-t - ami megintcsak egy rendes jó játék és megint összejött belőle egy csomó pénzük. Úgyhogy megint elkezdték folytatni azt az indie viccnek sem jó Dirt-öt. Most gondolom megint számolgattak, hogy nem lett belőle pénz és ezért eladták magukat az EA-nek. Ami pedig a bezárás felé vezető út kikövezett ösvényén az utolsó megálló. Aztán amennyire elsőre örültem, hogy a Kylotonn-tól átveszi a WRC-t a Codies, amint jött a Dirt 5 és az EA féle felvásárlás (főleg a nagyon jól és egyre jobban sikerült WRC 8-9-10 fényében) most már sírni tudnék, hogy EA lesz a WRC.
11.
11.
crytek
#1: Nem meglepő módon ez a csomag legfőbbképpen a konzolosoknak szól. És ott van változás. Switchen a legszembetűnőbb mivel oda egyik része se jelent meg soha.
Most már legalább ki lehet őket majd acsimaxolni. A korábbi részeket a már nem létező multi miatt nem lehetett.Amint jóáras lesz ruccanok ki brazilba és berántom Series X-re
9.
9.
markoci555
#3: az én gépem nem túl jó mai mércével, de számomra több mint elég, mivel pl elvivszi az rdr2-t, brutál jó gép alatt nem a sajátomat értettem, hanem amikor rákerestem kinek van még baja, kijött egy halom fórum topic, és rengetegen írták hogy menjenek végig az első pályán, és ha már nincs eső akkor lehet normálisan grafikai beállításokat végezni, mert az esőben akad a játék
8.
8.
#7: Bocsánat, rosszul emlékeztem, AMD Radeon 7970 gőzgépen sem akadozott, az 1070 akkor még a kanyarban sem volt.
7.
7.
#6: Nekem 1070-en meg AMD 8350-en nem akadozott, úgyhogy elnézést kérek mindenkitől a kifejezésért, de szeretnék élőben találkozni azzal a kibaszott hülye emberrel, akinek 3060-nal sikerül úgy beállítania, hogy akadozzon. Szorri, de ezt nem hiszem el. Jövő héttől újra otthon leszek, akkor le tudom szedni PC-re a Crysis 3-at, de tényleg bocs, szerintem csak vetítenek akik azt mondják, hogy a 2013-as játék akadozik a mai gépeken. Persze a 3060 egy lószar gamingre, azt én is elhiszem, de itt szerintem arról lehet csak szó, hogy a 2011-es proci mellé rakott valaki 3060-at meg valami 1 MHz-es RAM-ot és akkor akadozik neki csak a Crysis 3. Ez minden, csak nem PC gaming. Sőt, ennél még a korabeli konzolok is többet tudnak.
6.
6.
hedzsooo
5.
5.
Viktor_The_Best
Ugyanugy nez ki mint az eredeti XD En mar egy uj Crysis-t varnek fotorealisztikus grafikaval kedves Crytek.
4.
4.
Gerzson95
Rtx 3060 full hd-n. Teljesen mindegy hogy minimum vagy maximumon játszol, elkezdesz sprintelni össze vissza droppolja az fps-t.
3.
3.
#2: Xbox 360-on ekkora felbontásban és fps-en volt a játék, azért olyan a videóban is.

De amúgy milyen az a brutál jónak nevezett gép, amin a Crysis 3, ráadásul még az is minimum grafikán akadozik? o.O
2.
2.
markoci555
#1: én is csak vakartam a fejem, bal oldalt egy akadozó, 30 fps sincs xbox360 footage, amit mintha direkt ilyen alacsony felbontásban mutatnának...

meg most ha ez trilógia, mit akarnak a 3-ason csinálni még? Brutál jó gépek képesek leakadni minimum grafikán, az esős részeknél, annál nem szépítés kell hanem optimalizálás
1.
1.
Anti4730
Inkabb a pc-verzioval kellett volna osszehasonlitsak, akkor lenne teljes a feljodes ha ahhoz kepest lenne szebb.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...