Deathloop - részletek Julianna és Colt párbajáról

  • Írta: Baloo
  • 2021. augusztus 21.
  • Videó
Link másolása
Az idei QuakeCon alkalmából kapták mikrofonvégre Dinga Bakabát, a Deathloop rendezőjét, aki többek között arról is mesélt, hogy milyen előnyökkel jár levadászni Coltként Juliannát, és vice-versa.

Jó ideje tisztában vagyunk már vele, hogy a hamarosan debütáló Deathloopban - bármilyen meglepő is a cím tudatában - egy időhurokból kell majd kiszabadulnunk. Ehhez pedig le kell vadásznunk egy nap alatt a helyszínül szolgáló sziget fő ellenlábasait, de ez nem lesz olyan egyszerű mutatvány, amikor a gép által irányított Julianna célkeresztje mindig a mi tarkónkra szegeződik. Dinga Bakaba és az Arkane Lyon munkatársai ennek az alapfelállásnak a részleteiből emelt ki pár érdekességet az idei QuakeCon műsorában:

A csapat elmondta, hogy Coltként három életünk lesz, mielőtt végleg bedobjuk a törölközőt, és újraindul az időhurok. Julianna ezzel szemben csak egy élettel rendelkezik, így vele jóval körültekintőbben kell majd játszani. A játékosok ugyanis átvehetik a hölgy felett az irányítást, hogy megkeserítsék egy társuk szökési próbálkozását: ilyenkor nagyon figyelnünk kell a környezetünkre, csapdákat állíthatunk Coltnak, és a mesterlövészpuska is sokszor kapóra jöhet majd.

Julianna ráadásul a Masquerade képességével magára öltheti bármelyik NPC kinézetét - sőt, akár Coltét is -, hogy még közelebb férkőzhessen a célpontjához. Amennyiben pedig sikerül levadásznunk az ellenfelünket, akkor új képességeket és kozmetikai cuccokat nyithatunk fel neki. A túloldalon szintén nem marad jutalom nélkül, ha sikerült élve kikerekednünk a macska-egér harcból: Colt ezáltal nem csak új fegyvereket és képességeket zsákolhat be, de az elveszített életei is visszatöltődnek a maximumra, hogy újabb lendülettel kísérelhesse meg az időhurok megtörését.

A Deathloop szeptember 14-én érkezik PC-re és PlayStation 5-re, de egy év elteltével a Microsoft gépeire is elérhető lesz majd.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...