King's Bounty II - bemutatkozik Aivar

  • Írta: Baloo
  • 2021. augusztus 21.
  • Videó
Link másolása
Karnyújtásnyira van az 1C Entertainment legújabb játékának, a King's Bounty II-nek a megjelenése, így időszerű volt, hogy Elisa és Katharine után Aivar, a harmadik választható karakter is megkapja a saját bemutatkozó előzetesét.

Itt van már a kanyarban a King's Bounty számozott folytatásának debütálása, hiszen augusztus 24-én jelenik meg PC-n, PlayStation 4-en, Xbox One-on és Nintendo Switchen az RPG - a játék nemrég aranylemezre került, szóval valószínűleg nem kell már csúszással számolnunk. A három válaszható karakter női képviselői - Elisa és Katharine - után pedig a minap Aivar is bemutatkozott, akinek a baritonja ismerősen csenghet a szerepjátékok kedvelőinek:

Aivar a csapat többet erővel, mint ésszel mentalitását követő harcosa, aki nem igazán hagyatkozik a mágiára, helyette az őt követő egységek közelharci és védelmi bónuszait növeli a jelenlétével. Az úriember jelszavai a morál és fegyelem, aminek köszönhetően az alatta szolgáló hadseregnek nincsen párja Nostriában. Természetesen a King's Bounty II nem fogja megkötni a kezünket a karakterünk megalkotásánál, így ha inkább csatamágust faragnánk Aivarból, akkor annak sem lesz akadálya.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...