60 fps-re kapcsol az Assassin's Creed: Odyssey

  • Írta: szlav
  • 2021. augusztus 24.
  • Letöltés
Link másolása
A Ubisoft egy igazán kellemes gesztussal lepte meg az Assassin's Creed: Odyssey rajongóit. A ma érkező legújabb frissítésnek hála Kassandra és Alexios már 60 fps-sel kalandozhat az újgenerációs konzolokon.

A derült égből érkezett az Assassin's Creed: Odyssey legújabb frissítése, amely Xbox Series X/S-en és PlayStation 5-ön is alaposan felturbózza a visszafelé kompatibilitással játszható akció-kalandjátékot. Az előző konzolgeneráció vége felé érkező nyílt világ alaposan megdolgoztatta a PS4-et és az Xbox One-t, így nem csoda, hogy ezek a masinák (az erősebb kiadásaikat is beleértve) legfeljebb 30 fps-sel futtatták a ókori görög kalandot.

Az Xbox Series X, a Series S, illetve a PlayStation 5 természetesen ennél jóval könnyebben vette volna az akadályt, a konzolos verziók azonban 30 fps-es sebességre voltak korlátozva - egészen a mai napig. A legújabb frissítésnek hála mostantól folyékony 60 fps-sel élvezhetjük a 2018-as játékot az újgenerációs gépeken, ennek pedig csakis örülni tudunk. Ezek után már csak abban reménykedhetünk, hogy a Ubisoft tesz majd egy hasonló kört az Assassin's Creed: Originsszel is - mi egyáltalán nem bánnánk!

3.
3.
HMoody
Uh, nem is jöhetett volna jobbkor, kb 60%on járok PS5ön és már lemondtam, hogy ezt felhúzzák. Nagyon kellemes meglepetés!
2.
2.
crytek
Watch Dogs 2 nek is adhatnának valami next gen upgrade-et mert úgy néz ki mint a moslék
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...